17.3.08

Ne tärkeät 10 käskyä

Empire-lehden blogissa tarjotaan elokuvakävijän kymmenen käskyä. Meillä kaikilla on joskus tullut vastaan se tilanne, jolloin tekee mieli työntää nyrkki syvälle sen edessä/takana istuvan höpöttäjän suuhun. Sen saman tyypin joka on ostanut elokuviin käärepapereissa olevia karkkeja. Sen saman tyypin joka tarkastaa kännykästään paljonko kello on ja mitäs tekstareita on, ja kännyn valo kajastaa ympäriinsä teatterissa. Sen tyypin jolla on kaksi juomaa, rasia poppareita, ja vaatii molemmat juomatelineet ympäriltään. Sen tyypin joka naureskelee ja kommentoi vieressä istuvalle kaverilleen sitä mitä elokuvassa tapahtuu - aivan kuin muut teatterissa eivät näkisi sitä itse.

Muista nuo kymmenen käskyä kun seuraavan kerran astut tuohon kaikista pyhimpään temppeliin.

4 comments:

Anonymous said...

Linkki ko. blogiin ois kiva

Paholaisen Asianajaja said...

Kiitos huomautuksesta. Blogger on niin rasittava, kun tagit pitää näköjään olla _oikein_ ennen kuin linkki toimii.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Eilisessä "Californication" -jakosssa "Fox Mulder" (sarjan päätähti, jonka nimeä - roolihahmon enkä näyttelijän - en muista) otti puhelimen pois ja riidan päätteeksi veti turpaan elokuvateatterissa tyyppiä, joka puhui puhelimessa. Yleisö taputti.

Jokaisella on varmasti käynyt mielessä tuo, mutta tekemättä on jäänyt.

Mukavaa että televisiossa näytetään kaikkea sellaista, mitä ei muuten tulisi tehdyksi. Niin ei sitten tarvitse tehdä livenä.

henwli said...

Itse olen yhden kerran ollut teatterissa kun joku heitettiin kännykkänsä kanssa käytännössä perinteisellä niska-perse -otteella ulos.

Muutama minuutti sitä piti jaksaa. Mies puhui kännykkäänsä oikein korostetun kovaa, etenkin kun elokuvan ääniraita hiljentyi. Vaikutti aika tahalliselta, kyseessä ehkä veto kavereiden kesken tjs.

Hatunnosto kuitenkin Mikkelin Ritzin työntekijöille.