2.3.08

Ja taas, osa 8 - Part Two

Ed Braytonin kautta. Tämä on jatkoa vanhalle Ja taas-jaksolle. Teksasilainen syyttäjä Chuck Rosenthal paljastui tekopyhäksi henkilöksi. Chuckin tietokoneelle oli rasistisia vitsejä ja rakkautta joka oli osoitettu hänen sihteerille. Chuckin vaimo ei ilahtunut tiedosta.

Kohua seuranneessa tutkinnassa on selvinnyt kuinka vakaasti Chuck on valmis puolustamaan mainettaan. Hän on poistanut tietokoneiltaan tuhansia sähköposteja, vaikka oli jo saanut haasteen tutkijoilta niiden saamiseksi. Tämän jälkeen hän antoi oikeudessa lausuntoja jotka olivat ristiriidassa aikaisempien lausuntojen kanssa. Chuckia voi odottaa syytteet väärästä valasta.

Chuck ei voi vedota tietämättömyyteen, sillä onhan mies itse opiskellut lakia ja tehnyt töitä oikeussalissa. Hän on keksinyt selityksen kaikille virheilleen: Reseptilääkeet olivat vaikuttaneet hänen päätöskykyynsä.

Tutkinnat jatkuvat, eikä tilanne näytä lupaavalta. Chuck on tehnyt runsaasti töitä peitelläkseen jälkiään. Hauska yksityiskohta: Hän käyttää What Would Jesus Do?-ranneketta.

No comments: