13.3.08

Kvanttihuuhaata

New Scientist-lehden Feedback osiossa mainitaan eräs kvantteihin liittyvä huuhaasivusto.

The Quantum Alliance

Kvanttialan mestarit ovat kutsumassa ihmisiä kvanttikonferessiin Meksikoon. Opettavainen matka olisi todella edullinen; 599 $ rekistöröintiin, 1260 $ majoitukseen ja lentoihin. Mutta miksi kukaan haluaisi oppia jotain KvanttiMestareilta? Mitä he voivat tarjota?

"Quantum Biofeedback, working through sixteen different electrical factors of the body, calculates combinations of impedance, amperage, voltage, capacitance, inductance, and resistance for Electro-Physiological Reactivity (The Xrroid Process). The body is indeed electric."

Kyseessä on ihmiskehon parantamista mitä erilaisilla keinoilla. KvanttiMestarit soveltavat mm. seuraavia metodeja: Automeridiaani, homeopatia, autotaajuus, autoväri, chakrat ja EEG. Näitä keinoja käytetään tietenkin vain tieteellisesti, eli luvassa on teknologinen laite, joka on täynnä erilaisia mittareita. Voisiko KvanttiMestareiden hämmästyttävä teknologia parantaa myös tietokoneita?

EPFX-laite on juuri tällainen eri aloja yhdistävä aparaatti. Hinta vaivaiset 21´000 $. Mutta biofeedback-laite täytyy kytkeä tietokoneeseen. QuantumLaptops esittelee huippuedullisia tietokoneita. Se saa käyttäjiltään runsaasti ylistäviä kehuja. Kannattaa myös lukaista valmistajan perustelut tavallista korkeammille hinnoille.

No comments: