23.1.09

Ufo Obaman kruunajaisissa

Youtubeen on ilmestynyt useampi analyysi CNN:n taltioimasta ufosta. Oma vaatimaton mielipiteeni on, että tumman täplän liike näyttää enemmän linnulta.Kukaan yleisössä ei reagoinut, kuullut, nähnyt mitään valtavaa viuhahtamassa päiden yli. Realistisin vaihtoehto on siis läheltä lentänyt lintu, johon kamera ei tietenkään tarkenna.

Toinen yhtä mahdollinen skenaario on reptiliaanien vierailu. He halusivat osoittaa hyväksyntänsä uudelle sätkynukelleen (suom. presidentille).

Toisaalla vaahdotaan itse Obaman tekemästä valasta. Se ei mennyt aivan täydellisesti, joten jopa FoxNewsin asiantuntija ihmettelee kuka on nyt USA:n presidentti. Foliohatuilla riittää revittävää siitä, että Obama ja kumppanit järjestivät toisen valatilaisuuden sisätiloissa - ihan varmuuden vuoksi. Nyt kukaan ei pääse väittämään ettei vallassa ole valan vannonut presidentti. Uuden yrityksen aikana ei käytetty Raamattua, mikä ei varmasti lisää antikristukseen uskovien yöunia.

2 comments:

Anonymous said...

UFO!

Näettehän miten se liikkuu edestakaisin,suunnitelmallisesti.

Ottaa takuulla valokuvia.

Anonymous said...

Kuinka kätevää jaotella kuva ja ääni eri tempoon. Tokihan se näyttää epälintumaiselta lennolta yhtäkkisine pysähdyksineen normaalitempoisen puheen kanssa, jos ei katso että alla olevat ihmisetkin liikkuvat välillä pysähdellen. Tämä on taas niin tätä AV-tuotannon ihmeellistä maailmaa...