6.1.09

10-14-08-blogi uhkuu Vihaa ja Sotaa

Muistatko vielä sen ufo-buumiin, joka alkoi lokakuussa? Blossom Goodchild lupasi, että tajuttoman suuri avaruusalus ilmestyy ihmiskunnan ihmeteltäviksi. Toistaiseksi sellaista ei ole löytynyt leijailemasta.

Avaruusalusta odotellessa 10-14-08-liike on muovautunut new age-liikkeeksi, jossa nykyään kauhistellaan salaliittoja. Hallitus salailee totuutta avaruusolennoista. Korruptoituneet ovat nukkemestareita, jotka ovat toistaiseksi onnistuneet manipuloimaan ihmiskuntaa. Mutta Valon Armeija tulee muuttamaan asioita. Brad Johnson paljastaa olevansa avoimesti Korruptoituneita vastaan. Hän inspiroi videolla seuraajiaan. Mutta samalla kuulemme fundamentalistista sodanjulistusta:

"2009 is the year of your end!"

"I will die, focusing on my cause, because I have no fear of death."

"No threats. No manipulation. No death can stop me, in doing what I have been brought here to do; take you down."


- Brad Johnson

Pitäisikö minun alkaa pitämään luotiliiviä, ja tarkistaa joka aamu, ettei polkupyörääni ole asennettu pommia? Tai siis, ei tietenkään, sillä eihän minulla ole mitään tekemistä Korruptoituneiden kanssa.

6:35 kohdalla tulee lausahdus, joka selittää kaiken tästä liikkeestä. Herra Johnson, joka on osa Valon Armeijaa, puhuu haastavasti suoraan Korruptoituneille:

"You honestly believe that people don't know that they can create their own reality?"

Mr Johnson, I know that people can create their own reality. I read your blog.

2 comments:

Arhi Kuittinen Finnsanity said...

Tämän kaltaiset huuhaa-liikkeet muodostuvat mielestäni suurelta osin poliittisista ongelmista, "skitsofreenisesta" valtion disfunktionaalisesta todellisuudesta, joiden edessä yksilö tuntee olevansa voimaton, mitätön ja "tyhmä".

Jos ihminen ei usko, että hänellä on mitään vaikutusta yhteiskuntansa ilmiöihin, mm. järjettömiin sotiin ja yksilöä halveksivaan mielipuoliseen korporaatiokapitalismiin, niin aika "luonteva" tapa suunnata omaa toivoansa on jokin uskonto tai huuhaa-liike.

Huuhaailmiöt ovat monesti kanavoimattoman poliittisen turhautumisen seuraamuksia.

Ihminen on homo religiosus, uskonnollinen ihminen, eli ihmisellä täytyy aina olla jotakin toivoa, jokin systeemi, jonka avulla on uskoa parempaan huomiseen. Jos hallitus junailee valtion asioita todellisuutta vääristävän propagandan suojissa päin helvettiä, on aika selvää, että osa kansalaisista muodostaa korvaavan todellisuuden, jossa tulevaisuus on keinolla millä hyvänsä hanskassa.

Tulevaisuudesta tehdään mielikuvituksellinen mytologia, kun rationaalisuudella ja poliittisella vuorovaikutuksella ei ole väliä oikeassakaan todellisuudessa, nyt-hetkessä.

http://tinyurl.com/religiosus

Anonymous said...

"2009 is the year of your end!"

Miten niin? Minä luulin, että maailmanloppu tulee vasta vuonna 2012. En nyt muista monesko se on, mutta kuitenkin.

Edellisen kommentoijan kanssa olen samaa mieltä ihmisen luontaisesta tarpeesta uskoa johonkin. Löydän sen ominaisuuden itsestänikin, mutta järki on ollut vahvempi ja määrännyt mihin ja miten uskoa. Olisi mielenkiintoista tietää; tuo ominaisuus selittyy varmasti jollakin evoluution tarpeella.