4.1.09

Kristallikallovodkaa

Punaviinien aromeja on paranneltu magneeteilla. Nyt vodkavalmistaja on oppinut saman periaatteen. Juoman valmistuksessa käytetään jotain mysteeristä, varmistamatonta ja varmaa huuhaata. Magneettien sijaan Crystal Head Vodkaa terästetään kvartsikristallien avulla. Juomat valutetaan putkesta, jonka sisällä on satoja kristalleja. Kyseisten Herkimer-kristallien väitetään mm. vähentävän stressiä ja avaaman energiatukkeumia. Makutestien mukaan neste maistuu puhtaammalta. Tietenkin vodka myös tislataan neljä kertaa. JREF:in jäsenet ovat myös hörppineet tätä vodkaa (varmasti täysin tieteen nimissä).Kristallikallollinen vodkaa maksaa parhaimmillaan vain 250 dollaria. Vodkan mainosvideoita luultiin aluksi Ghostbustersin tai Indiana Jonesin mainoksiksi. Onhan kallopullo hieno. Juomalla en tee mitään, sillä en nauti alkoholia.

3 comments:

AaJii said...

Votka kyllä varmaankin ihan oikeastikin riittävästi nautittuna vähentää stressiä ja avaa energiatukkeumia. Hetkellisesti.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Mistä se seuraavan päivän päänsärky muuten johtuu? Onko minulle nyt käynyt mistä ne pahat skeptikot ovat varoitelleet, eli että pullo "avasi mielen niin avoimeksi että aivot valuivat korvista"?

Etsijä said...

>> Mistä se seuraavan päivän päänsärky muuten johtuu? Onko minulle nyt käynyt mistä ne pahat skeptikot ovat varoitelleet, eli että pullo "avasi mielen niin avoimeksi että aivot valuivat korvista"?

Kyse on yksinkertaisesti siitä, ettet ole nauttinut juomaasi aidossa feng shui -hengessä. Koetapa ensi kerralla pullistella kalloa tarkasti itä-länsisuunnassa, niin huomaat loppuillasta saavuttavasi helposti levitaatio-olosuhteet, eikä krapulastakaan ole tietoakaan!