31.1.09

Nettinäkijä pätemässä

Toijalassa tapahtuu. 14-vuotias Nora Bhatia on kadonnut.

Bhatia lähti Toijalan yhteiskoulusta torstaina noin kello 11 ja tämän jälkeen häneen ei ole saatu yhteyttä.

Torstai-illan ja perjantaiyön aikana Bhatian ystäviä on puhutettu Akaassa. Poliisi on myös vieraillut nuorison illanviettopaikoissa, mutta Bhatiaa ei ole tavoitettu.


Aina huolestuttava tapahtuma. Ja tietenkin netin asiantuntevat foorumit ovat valmiita hekumoimaan asiasta. Esim. Vauva-lehden keskustelupalstalla (juoruämmäpalsta, kuten joku on joskus jossain sanonut) päivitellään katoamista. Kaiken "mamu" höpinän joukossa oli yksi kommentti, joka pysäytti lukemaan.

Vierailija - 30.1.2009 18:33 (ID 1335283) 18/31

Näkijänä vastaan

Jokin viesti saapuu tästä tyttöön liittyvästä asiasta, voi olla kyse kidnappauksesta joko huoltajuuskiistaan liittyen tai sitten johonkin rikokseen.
Julkiseen paikkaan kuitenkin liittyy ongelman ratkaisu,
uutta alkua on vaikea aloittaa, siihen nousee esteitä.

Muutokset ovat pinnalla tyttöön liittyen eikä oikein tiedä itse, miten saada elämä kuntoon, eri tahot kiinnostuneita hänestä.
Joko tyttö itse rasittunut riidoista, ja tehnyt ns. suunnitellun siirron, tai sukukiistat repivät tässä.
Hyvät uutiset tässä saavuttavat läheiset, ja asia selviää lähiaikoina positiiviseen ratkaisuun.


Ketkä saavat kiksejä tuollaisesta "näkemisestä"?

Noran katoaminen on siitä erikoinen, että ensimmäistä kertaa näen kadonnut-ilmoituksia Toijalan katukuvassa. Ilmoituksia on useissa paikoissa rautatieaseman tunnelissa ja pääkadun varrella.

1 comment:

Paholaisen Asianajaja said...

Näkijä ennusti, että asiat päätyvät "positiiviseen ratkaisuun." Jokainen voi nyt miettiä mikä tässä on positiivista:

Nora löytyi kuolleena metsästä.

Ruumis löydettiin tänään kello 12:55 Akaan Petsamontien päässä olevasta metsästä. Ensin löytyi tytön laukku, ja tyttö löytyi hetkeä myöhemmin muutaman kymmenen metrin päästä.

Kassin vieressä oli tyhjä vodkapullo. Poliisi ei voi vielä olla varma, onko tyttö sen myös juonut. Oikeuslääketieteellisen tutkimuksen tuloksia joudutaan odottamaan pitkään


http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Kadonnut+14-vuotias+l%C3%B6ytyi+kuolleena/1135243305144

Toijalassa liikuvan sitkeän puskaradiouutisen mukaan Noran pullo oli erittäin tujua kamaa. Siis myrkkyä 14-vuotiaalle tytölle. Kaikkein surullista asiassa on, että Akaa seudussa oli juuri ennen katoamista huolestuneen vanhemman kirje, jossa toivottiin jotain rotia asiaan. Nuoret ostavat viinaa ja tupakkaa. Eikä siis mistään Alkosta. Asia on tiedossa. Kirjeen kirjoittanut äiti varoitti, että pian joku nuori juo viinaa ja sammuu metsään pakkasella.

"Kokematon nuori humaltuu nopeasti ja saatta humalassa joutua hengenvaaraan, esimerkiksi sammua talvipakkaseen."

- Jaana Uolamo, Akaan seutu-lehdesseä, 30.1.2009.

Kirje on siis kirjoitettu ennen katoamispäivää.