21.1.09

Piho tarkentaa profetiaansa

Jouko Piho on seurannut Barack Obaman virkaanastujaisia. Kuin ihmeen kaupalla Obamasta tuli kuin tuli presidentti. Piho oli profetioinut erinäisiä asioita salamurhasta ja syntyperästä. Nyt on aika tarkentaa profetioita.

Tunnustan, että erehdyin ajankohdan suhteen, kun sanoin, että Obama ei vanno virkavalaansa, vaan hänet salamurhataan sitä ennen tai hän joutuu pois sen takia, että hän ei ole vaalikelpoinen, koska hän ei ole syntyperäinen amerikkalainen.


Mistä pieleen mennyt profetia sitten johtui?

Tosin en muista, että olisin koskaan kirjoittanut Obamasta käyttämällä sanontaa, että olen asiasta 100%:n varma. Olen voinut kylläkin kirjoittaa, että uskon, että Obama ei vanno virkavalaa 20.1.2009. Mutta siinä on kyse uskosta, ei sataprosenttisesta varmuudesta.


Profetioissa käytetään "mahdollista" ja muita joustavuutta tuovia termejä. Näin saadaan pakoreitti kun ennustus ei menekään kohdalleen. Kaikki toivo ei ole kuitenkaan hylätty.

En kuitenkaan ole missään vaiheessa pitänyt 20.1.2008 ehdottomana takarajana. Olen enemmänkin ajatellut, että jossain vaiheessa Obaman presidenttitie katkeaa – syystä tai toisesta.


Hyvällä lykyllä Obamalle siis tapahtuu jotain. Osasihan Piho profetioida, että Obamasta tulee Yhdysvaltojen ensimmäinen musta presidentti.

Kirjoitin nimittäin noin vuosi sitten Ajankohtaista-osiossa 12.1.2008:

”Kun Obaman ja Clintonin vaalitaisto näyttää tällä hetkellä tasavahvalta, olen sitä mieltä, että Barack Obama tekee historiaa ja USA saa ensimmäisen mustan presidentin.”

Tammikuussa 2008 käydyissä keskusteluissa sanoin asian suoraan myös Netmissionissa: ”USAn seuraava presidentti on Barack Obama.” Silloin joku, en muista kuka, reagoi siihen kysymällä epäilevästi, voiko sitä nyt noin suoraan ilmoittaa, kuka on USAn seuraava presidentti.

Tältä osin olin siis oikeassa Barack Obaman suhteen jo vuosi sitten.

Voi olla, että olen oikeassa jatkonkin suhteen.


Aika moni huomasi Obaman puheen demokraattien puoluekokouksessa vuonna 2004. Siitä lähtien miehen ura lähti kovaan nousuun, ja vakava supina presidenttikampanjasta sai alkunsa. Siksi Obama oli Time-lehden kannessa 2004 ja kannessa luki: "Why Obama could be The Next President."Obaman voiton ennustaminen vuonna 2008 ei vaatinut kovin suuria ponnisteluja.

Lopussa Piho muistuttaa profetioiden tarkkuudesta.

Profetoimisemme on kuitenkin vajavaista kuten tietommekin.

Vain Jumala tietää kaikki asiaan vaikuttavat tekijät, kuten rukoukset, jotka voivat muuttaa Kaikkivaltiaan päätöksiä.


Ei siis ole mitään takuita, että profetioiden pitäisi edes toteutua. Ihmisten ei kuulu tietää mitään suurempaa Totuutta tulevasta. Kun ennustetaan uhkaa, eikä se toteudu, niin rukoukset ovat pelastaneet ihmiset. Jos uhka toteutuu, niin profetia oli totta! Halle-berry-lujaa!

Katsotaan mitä Piho ennustaa tälle vuodelle:

Mitä tapahtuu vuonna 2009?

Maailman talous menee yhä jyrkempää alamäkeä v. 2009. Talousromahduksen kerrannaisvaikutukset ovat moninaiset ja tuntuvat ympäri maailmaa.

Kappas. Pihokin lukee Kauppalehteä.

Sotilaallisten yhteenottojen mahdollisuus kasvaa. Lähi-idässä levottomuudet jatkuvat. Israelin isku Iranin ydinlaitoksia vastaan on mahdollinen.


Muissa uutisissa; vesi on märkää.

USA voi joutua terrorihyökkäysten ja muunkin sodankäynnin kohteeksi.


No, kyllä. Terroristit eivät pidä sapattivuosia.

Voimakkaita luonnonkatastrofeja esiintyy eri puolilla maailmaa, erityisesti USAssa, jonka tuomiot ovat alkaneet.


Hieman epämääräistä. USA on iso maa, jossa on aikaisemminkin tapahtunut maanjäristyksiä ja pahoja hurrikaaneja. Samoin on koko maailman laita.

Jossain vaiheessa Jerusalemissa oleva Kalliomoskeija tuhoutuu maanjäristyksessä. Juutalaiset rakentavat sen tilalle uuden juutalaisen temppelin. Jos tämä ei tapahdu v. 2009, niin tulevina vuosina kuitenkin.


Noniin. Heti parempi ennustus.

USAn presidentin kohdalla voi tapahtua dramaattisia asioita, jopa salamurha.


Salamurhayrityksiä on kohdistunut valkoihoiseen republikaaniin, niin miksei myös asehulluja fundamentalistikristittyjä vihastuttavaan mustaihoiseen "arabi-antikristus-kommunisti" mieheen. Hullut ihmiset ovat loppumaton luonnonvara.

Maailma valmistautuu kohti Kolmatta maailmansotaa. Jos sota ei ala vielä v. 2009, niin ensi vuoden aikana maailma ottaa kuitenkin nopeita askelia sodan suuntaan.


Mahdollisesti useiden konfliktien syttyminen ja jatkuminen vuoden aikana täyttäisi tämän ennustuksen.


Venäjä tulee jossain vaiheessa miehittämään osan Suomesta. En tiedä, onko se jo vuosi 2009. Jos ei ole, niin joka tapauksessa ensi vuonna asiat menevät koko ajan siihen suuntaan, että jonain päivänä Suomen hallitus laitetaan
tiukan vaatimuksen eteen, jossa Venäjä pyytää Suomelta armeijalleen läpikulku- ja leiriytymisoikeutta Itä- ja Pohjois-Suomessa.


Mökkiostokset itärajalla ovat salakavalaa esivalmistelua rynnäkölle. Minä tiesin sen!

Omalla kohdallani olen kokenut, että pitäisi hankkia maalta mökki, jonka tontilla olisi marjapensaita, hedelmäpuita, peruna- ja kasvimaa. Alueella pitäisi olla myös hyvät kalastus- ja metsästysmahdollisuudet. Lisäksi olen päättänyt aloittaa venäjän kielen opiskelut.


Minä kannatan Jouko Pihon muuttoa maalle. Mieluiten mökkiin, jossa ei ole internetyhteyttä. Do svidaniya!

Kaikesta huolimatta hyvää uutta vuotta 2009 kaikille! Elämme historiallista murroskautta. Kaiken keskellä voimme kuitenkin turvata Jumalan apuun ja suojelukseen. Koen asian niin, että Jumala tulee auttamaan omiaan yliluonnollisesti, mutta meidän ihmistenkin on tehtävä oma osuutemme luonnollisesti.


Minä taas muistelen kuinka Persianlahden sota oli mullistava merkki tulevasta maailmanlopusta. Kuinka Loppu oli nyt ja tässä käsillä. Siitä on 17 vuotta. Jos asiat eivät mene niin huonosti kuin Piho ennustaa, niin Jumala on jeesannut ihmiskuntaa. Kätsyä.

1 comment:

Anonymous said...

"Tosin en muista, että olisin koskaan kirjoittanut Obamasta käyttämällä sanontaa, että olen asiasta 100%:n varma. Olen voinut kylläkin kirjoittaa, että uskon, että Obama ei vanno virkavalaa 20.1.2009. >>Mutta siinä on kyse uskosta, ei sataprosenttisesta varmuudesta. << "


:D