30.1.09

Uusi vaarallinen kultti

Illuminati on lopettanut varjoissa lymyilyn. Nyt he ovat aloittaneet aktiivisen aivopesun. Ensin tavalliset perheet vaatetetaan kulttikaapuihin. Kun ulkokuori on hoidettu, niin on helppoa laajentaa toimintaa mielen uudelleen ohjelmointiin.Huomasitko mainoksen lopussa kuinka kaupanpäälle saa ilmaisen lukuvalon. Valoa? Ei voi olla selkeämpää todistetta Illuminatin sekaantumisesta asiaan. Hyvä yritys, mutta tämä mies ei lankea ansaan.

7 comments:

Anonymous said...

Carmina Buranan alkua on kuultu milloin missäkin yhteydessä (kirkon "opetusvideossa" saatananpalvonnasta ja parissakin leffassa kun joku löydetään murhattuna tai muu kliimaksi tapahtuu), mutta positiivinen se konteksti ei ole kyllä koskaan ollut. Olikohan tuo ihan oikea mainos?

Siina

Paholaisen Asianajaja said...

Ei ole virallinen mainos. Tuolta löytyy alkuperäinen:

https://www.getsnuggie.com/flare/next

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

0:50 kohdalla likimain. Lukeeko toi kersa oikeasti "väärään suuntaan"? Mummo aikaisemmin näyttäis lukevan oikein. Tämä kertoo siitä että lapsi lukee animea. Ja anime on aina hentaita. Näin tässä on saatanallisesta aivopesusta taas kyse. Tuo varmasti piilotajunnan kautta vaikuttaa... :)

Anonymous said...

^ Tiedämmehän lisäksi, että jos tavallisia satukirjoja lukee takaperin, niihin piilotetut saatanalliset viestit tulevat näkyviin.

Paholaisen Asianajaja said...

Shh! Päämieheni on hyvin vihainen jos tieto hänen satukirjataktiikasta leviää.

Anonymous said...

Älkääkä unohtako musiikkia! Erityisesti kitarapainotteisessa musiikissa kuulee Saatanan salaisia viestejä. Toistaiseksi vain yksi kappale on todentanut tämän väärinpäinkuuntelun tekniikan ('Dinner at Deviant's Palace á la Cradle of Filth), mutta viesti ei ole kyllä Saatanalta.

Anonymous said...

Weird Al Yankovic:illa on kappaleessaan "Nature Trail to Hell" ujutettu mukaan "Satan eats Cheese-Whiz" takaperin.

Aika pirullinen saa olla, jos tuota juustonkaltaista tuotetta nauttiin.