18.9.09

Rokotteissa on Nanopartikkeleita! OMFLOG!

F. William Engdahl on paljastanut kauhistuttavan salaisuuden H1N1-rokotteesta.

Rokotteissa on nanopartikkeleita!

Rokotteissa käytetään 25 nanometrin kokoisia partikkeleita, jotka aiheuttavat vahvan ja pitkäkestoisen immuunireaktion. Nanopartikkelit jäävät elimistöön. Rokotteen antama immuniteetti olisi siis luotettava ja tehokas vielä vuosien päästä.

Engdahl nostaa esiin nanopartikkeleiden vaarallisuuden. Lähteenä on lääketieteellinen artikkeli nanopartikkeleista, jotka aiheuttivat kiinalaisten työmiesten sairastumisia ja jopa kuolemia:


The article describes tests carried out in 2008 at the elite Beijing Chaoyang Hospital on seven young women. All seven, ages 18-47 had been exposed to nanoparticles for 5–13 months in their common workplace. All were admitted to the hospital with shortness of breath and pleural effusions, or excessive fluids surrounding the lungs, inhibiting breathing. None of the seven had ever smoked and none were in any special risk group. Doctors carefully tested for every possibility and confirmed that the lung problems had a common origin—regular inhalation of nanoparticles in their factory. They had been exposed to Polyacrylate nanoparticles.

The tests confirmed the nanoparticles had set off a “super-meltdown” reaction in the patients. Despite all heroic efforts of doctors, two of the seven died from the lung complications.


Nanopartikkelit voivat olla tappavia. Partikkelit tuhoavat soluja. Rokotteissa on nanopartikkeleita. Johtopäätös: rokotteet voivat olla tappavia. Engdahlin mielestä tässä on ainekset rikokseen:

The Beijing Chaoyang Hospital study has now conclusively confirmed that nanoparticles cause lung damage and other toxicity in humans as well. At this point in time, when two of the approved vaccines planned to be mass distributed in Germany and elsewhere contain nanoparticles, failure of the relevant responsible public health and epidemiology officials to order an immediate emergency freeze on distribution of any vaccine containing nanoparticles can only be considered tantamount to criminal negligence. Hopefully the responsible authorities will react in time to avert a possible human health catastrophe orders of magnitude worse than the worst case of Swine Flu reported to date.


Joukko työmiehiä altistui puolen vuoden ajan hengitysilman kautta polyakryylille (tjsp), jota käytetään maaleissa ja pinnoitteissa. Keuhkoihin kerääntyneiden nanopartikkeleiden tarkkaa määrää ei tiedetä. Se on kuitenkin varmasti useampaa suuruusluokkaa enemmän verrattuna rokotteessa oleviin nanopartikkeleihin.

Nanopartikkeli tarkoittaa yksinkertaisesti hiukkasta joka on helevetin pieni. Tarkemmin sanottuna 10−9 m mittaluokan hiukkanen. Eli luonnossa liikkuvat virukset voivat olla nanopartikkeleita, ainakin koon puolesta.

Kaikella todennäköisyydellä työmaalla olleet nanopartikkelit olivat erilaisia kuin rokotteissa olevat. Engdahlin siteeraama paperi on yhdentekevä, ellei sitten rokotteissa käytetä samoja nanopartikkeleita joita leijailee rakennustyömaalla. Epäilen.

Rokotteita ei isketä ihmiseen päivittäin kuukausien ajan.

Rokotteissa nanopartikkelit eivät päädy keuhkoihin, joten tässäkin suhteessa Engdahlin siteeraama paperi on irrelevantti.

"Nanopartikkeli" on sellainen sana, joka sisältää monenlaisia nanoluokan käsitteitä bioteknologiassa.

Nanopartikkeleista vauhkoaminen on samaa kuin varoittelisi rokotteiden sisältävän vettä. Useissa tapauksissa on osoitettu, että ihmiset voivat kuolla veden vaikutuksesta. Ilmiötä kutsutaan hukkumiseksi. Rokotteissa on vesimolekyylejä! Haluatko hukuttaa itsesi rokotteilla?

OMFLOG = Oh My Fucking Lack of God.

7 comments:

Paholaisen Asianajaja said...

Laitetaan muistiin ensi vuotta varten, jos vaikka olisin silloin hengissä:


Maailmaneliitin tarkoituksena onkin alusta lähtien saada ihmiset pelkäämään sikainfluenssaa ja sallivat pelkonsa avulla sitten nämä tappavat rokotteet itselleen ja perheilleen. Aivan samasta psykologisesta massojenhallinnasta on myös terrorismissa. Missä hallitus tappaa oman maansa kansalaisia ja pelottelee heitä, että heidän turvallisuutaan uhkaavat maan ulkopuoliset terroristit ja tällä verukkeella sitten poistetaan pikku hiljaa kaikki kansalaisten perusoikeudet. Amerikassa näin tehtiin 9/11 terrori-iskujen jälkeen. Mutta jos tämä aiemmin jo lokakuulle ennustettu ydinaseisku toteutetaan niin se tulisi olemaan viimeinen niitti, joka veisi USA:n välittömään poikkeustilaan (martial law).

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2009/09/ensimmainen-era-influenssarokotteita.html

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Nanopartikkelitie on jotain, jota fiksu rokotevastustaja ei valitsisi. Sillä mikä heillä on vahvin nojaus? Siinä että samaan tapaan kuin "Epämiellyttävässä totuudessa" esitetään kaksi käppyrää, hiilidioksidi ja lämpötila, he yhdistävät rokotteiden käytön määrän ja autismidiagnoosit. (Ainut ongelma on tietysti se, että hiilidioksidi vaikuttaa tutkimuksissakin, vaikuttaa kaasun ominaisuuksiin. Näin sillä on mekanistinen yhteys. Näillä on vain yhteys, jota he sanovat "savuavaksi aseeksi" jne.)

Ongelma on tietysti se, että diagnostiikka on tarkentunut, autismi on saanut tunnettavuutta ja sitä osataan miettiä. Ja muuta vastaavaa, joka selittää diagnoosien yleistymisen.

Ilman koeteltua syy-yhteyttä yleistyminenhän voi johtua jostain muusta joka on yleistynyt samanaikaisesti. Tästä esimerkeiksi kelpaa tietysti monet modernin yhteiskunnan piirteet. IBM -tietokoneetkin sopivat "savuavaksi aseeksi" yhtä hyvin.

Nanopartikkelit oat tietenkin myös yleistyneet. Nimittäin autoilun kautta. Pienhiukkasia mittaillaan Helsingissäkin. Ja ne ovat aika samankaltaisia kuin hiilikaivosten jne. Eli hengitetään etc. Tällöin jos nanopartikkelit aikaansaavat ongelmia, pitäisi autismista huolestuneiden kieltää yksityisautoilua jne. Määrä tukisi. Samoin kuin tiomersaalia pelkäävien tulisi kieltää tonnikalavoileivät.

Se, että auton pakokaasut ei ole mitään karkkia terveydelle ei pitäisi olla mikään yllätys kenellekään.

Paholaisen Asianajaja said...

Hyvänen aika sentään.

http://www.sciencedaily.com/releases/2009/09/090918181456.htm

Näyttäisi siltä, että nanopartikkeleita ollaan laittamassa peniksiin. Nyt jos koskaan täytyy olla huolissaan.

Paholaisen Asianajaja said...

Oh noes again! Nanopartikkeleita rokotteissa!

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2009/11/ukrainan-sikainfluenssarokotteissa-on.html

Lääketeollisuuden mafia on selvästi ottanut brutaalimmaksi kohteeksi Ukrainan ja on kokeillut siellä nanopartikkeleilla varustettuja sikainfluenssarokotteita ja ne ovat osoittautuneet bioaseina todella tappaviksi. Kun useiden uhrien keuhkot olivat mustat kuin kivihiili ja mikään muu ei saa tämänkaltaista reaktiota aikaan kuin nanopartikkeleilla varustetut rokotteet.

Tietojen mukaan, kaksi Euroopan lääkeviraston hyväksymää rokotetta sisältää näitä nanopartikkeleita.

Paholaisen Asianajaja said...

http://kaksplus.fi/keskustelu/t1584745

Lisää nanokauhistelua.

Paholaisen Asianajaja said...

NWO-blogi jatkaa nanopaniikkia:

"Pandemrix rokote on tappava nanorokote"

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2009/12/pandemrix-rokote-on-tappava-nanorokote.html

*facepalm*

Anonymous said...

Miksi tämä keskustelu päättyi heti, kun alkoi tapahtua?