3.9.09

"Toivon, että Jumala tappaa Barack Obaman"

Arizonassa oleva pastori pätee vielä pienellä Faithful Word seurakunnalla, johon kuuluu kolmisenkymmentä seuraajaa. Pastori Steven Anderson laittoi Youtubeen videon (yli tunnin mittainen) saarnastaan. Kohua nousi heti, sillä Anderson ilmoitti toivovansa presidentin kuolemaa. Hän myös neuvoo seurakuntalaisia rukoilemaan Obaman kuoleman puolesta. Toki vain Jumalan tahdon mukaisesti. Anderson on tarkentanut rukoilemansa kuolemaa aivosyövän muodossa, aivan kuten Ted Kennedyn tappanut syöpä. Muunlainen puhe olisi vihapuhetta, mutta pastori Anderson ei ole sellainen ihminen. Viha tulee Jumalalta, ei pastorilta.

"Look up the word hate. Look up the word abhor, the word loathe. You'll see there are a lot of people that God hates, and so we should hate. But see, I didn't write that, that's in the Bible."


Hän muistuttaa, ettei missään nimessä hyväksy ihmisten aiheuttamaa väkivaltaa. Presidentin kuolema tehdään henkisellä sotakentällä. Tämä onkin hyvä juttu, sillä niin moni seurakuntalainen kantaa mukanaan aseita. Yksi toi Obamavastaiseen protestiin rynnäkkökiväärin. Ihan laillisesti. Toivotaan, että seuraajat osaavat hillitä liipasinsormia. Jätetään salamurhaamiset Jumalalle.

Saarnassaan Anderson on kovin tunteikkaalla tuulella, sillä aiheena on abortit. Hän ja monet muut ottavat aborttiasiat vakavasti. He näkevät sen ihmisten murhaamisena. Ja siitä pääsee helposti siihen ajatusmaailmaan jossa abortteja tekevien lääkäreiden murhaaminen on ihmisten suojelua. Abortteja tekevät lääkärit eivät ole viattomia, joten...

"Violence is when you harm innocent people."

"Violence is abortion."

"The most violent person is the abortion doctor who is killing that innocent life."

9:48.

Yleisöstä kuuluu vahvistava "M-mh."

"God hates those who are violent."

Sitten pastori hakee Raamatusta kohdat joissa Jumala selvästikin vihaa tiettyjä ihmisiä.

Barack puheet alkavat 13:05 kohdalla. Siinä Anderson perustelee miksi hän vihaa Obamaa. Hänen täytyy vihata, sillä Raamattu käskee häntä. Nautinnollisia katseluhetkiä.

"I'd like to see Barack Obama melt like a snail tonight."

Ja Hitler-zombie.

1 comment:

man said...

Jännää että Obaman sairastuminen olisi jumalan tahdon mukaista mutta silti sitä pitää erikseen rukoilla.

Taitaa olla vanha byrokraatti joka perustelee käsittämättömiä toimintamalleja perustelulla "meillä on tämä käytäntö".