5.9.09

Bigfoot lomailee Puolassa

Tänä kesänä karvainen vaeltaja on päässyt pitkälle. Puolassa on tehty havainto tästä myyttisestä ihmisenkaltaisesta olennosta. Uudessa videossa nähdään jotain hämmästyttävää puskien takana. Valitettavasti kuvaaja alkaa zoomailemaan karvamöykkyä kohti kovin epävakaalla kädellä. Sentään saan sen verran selvää, että yleismuoto näyttäisi olevan pystyssä kävelevä olento. Tai sitten karhun takapuoli. Tarkempi kuva-analyysi on varmasti tekeillä jossain asiantuntijoiden parissa. Toivottavasti he osaavat keskittyä johonkin muuhun kuin 19 vuotiaan bikinitytön muotoihin.

Tässä artistin hahmotelma tapahtuneesta.
Toisaalla puolalainen Piotr Kowalski kuvaili vuohia vuorille. Taas näköpiiriin ilmestyi jotain mikä kiinnitti huomion.

Ovatko kuvissa näkyvät hahmot miehiä puvuissa vai tiedemaailmalta pimennossa eläviä hominideja? Ei voi vielä sanoa varmuudella, mutta ainakin yksi asia on varma. Isojalkojen jalanjälkiä alkaa pian näkyä entistä enemmän.

2 comments:

Anonymous said...

Jännä homma, että kaikki nuo bigfoot-videot ovat joko kuvattu tosi kaukaa tai sitten kuva on kamalaa mössöä ja kamerassa tuntuu lisäksi olevan jokin sisäänrakennettu kuvanheilutusjärjestelmä. Olisi kiva joskus nähdä joku oikeasti uskottavasti lavastettu tilanne.

Paholaisen Asianajaja said...

Tosin tossa ekassa bikinibigfootvideossa on melko hyvä kuvanlaatu, jos se on otettu digikameralla. Nykyään on vain niin helppoa tehdä huijausvideoita, että kryptozoologiaan liittyvät videot ovat menettäneet uutisarvoaan.