20.9.09

Ken Hamin suhtautuminen toisiin uskontoihinKen Ham on johtavia nuoren maailman kreationisteja. Hän pyörittää suurimpia YEC-järjestöjä Yhdysvalloissa. Samat laitokset tekevät evankelisointia myös kansainvälisesti. Herra Ham vieraili jokin aika sitten Japanissa. Siellä hänellä oli mahdollisuus tutustua eksoottiseen kulttuuriin ja pakanoihin. Kreationistit vierailivat buddhalaisten temppelissä. Ham otti patsaista kuvia ja kommentoi blogissaan:

I took photographs of a couple of their “gods”—I notice they were not very powerful, as they couldn’t even get out past the netting wire that “protected” them!


Niinpä. Oikein hassua miten heidän jumalat ovat lol-materiaalia. Mutta puhuvat aasit ja puskat, sekä suolapatsaiksi muuttuvat ihmiset? Älkää naurako niille!

Eikä siinä vielä kaikki.

It was so sad to see people praying to the “god” behind the curtain—what a reminder they need the gospel to free them from the bondage of this false religion that gives them no hope for the future!


Sillä toivoa saadaan vain ja ainoastaan Ainoan Oikean uskonnon kautta. Ja kuin sattumalta se uskonto on juuri Ken Hamin palvoman Jumalan uskonto. Keräilen vieläkin ironiamittarini sirpaleita lattialta.

Please pray for the people of Japan—less than 0.1 percent are Christians—a nation where our relatives (Acts 17:26) need the gospel of Jesus Christ.


Luku on muuttunut parempaan suuntaan. Viimeksi kun tarkkailin tuota lukua, niin kristittyjä oli n. prosentti tai pari japanilaisista. Ehkä Ham laskee 0,1 prosenttiin vain Aidot Kristityt eli nuoren maailman kreationistit?

Selvästikin Japani tarvitsee rukouksia. Maa on moraalisesti niin huonossa jamassa.

Japanilaiset eivät ole olleet kovin innokkaita kääntymään kristityiksi. Japanilaisille kristinusko on eksoottinen juttu, jota ei tarvitse ottaa niin vakavasti. Perinteisten patsaiden edessä voidaan rukoillaan katolisten rukousnauhat kädessä. Teinit voivat pitää ristejä kaulalla, mutta vain sen takia että joku popstara tekee samoin.

1 comment:

Unknown said...

No hyvä, mulla kun on ollut hiukka vaikeuksia vakuuttaa kristittyjen vähäistä määrää. Nythän se on mustana
valkoisella itse AIGn pomon suulla..