10.9.09

Jumala piruilee miehelle, osa 2

Meksikolainen saarnaaja joutui tiukkaan paikkaan. Kolme kuukautta sitten Jumala ilmoitti hänelle, että tulossa on kamala maanjäristys. Saarnaaja Jose Floresilla oli vain yksi vaihtoehto. Hän kaappasi matkustajakoneen ja vaati maan presidenttiä puhelimeen. Kone saatiin haltuun väittämällä, että juomatölkki olikin oikeasti pommi. Flores ilmoitti, että hänellä oli koneessa mukana kolme apuria.

Kone laskeutui turvallisesti ja poliisi pidätti saarnaajan. Kukaan ei loukkaantunut. Ne kolme avustajaa? "Isä, poika ja Pyhä henki" Flores sanoi poliisille.

Avustajat eivät päässeet kuvaan.

Kaappauksen suorittaminen valittiin eiliselle päivälle sen päivämäärän takia. 9.9.09 on ylösalaisin käännettynä 666. Jumala oli sanonut, että tällä päiväyksellä on jotain merkitystä.

Jotkut mustamaalaavat miestä hulluksi. Sanoisin, että hän vain otti uskontonsa vakavasti. Toki voidaan pohtia, että miksi kaikkivaltias maailmankaikkeuden luoja on huolissaan yhdestä maanjäristyksestä. Ja miksi ottaa yhteyttä vain yhteen outoon saarnaajaan, jos kerran haluaa tehdä asialle jotain? Oliko Meksikon presidentillä niin paljon kiireitä ettei Jumala päässyt henkilökohtaiselle palaverille?

No comments: