28.9.09

Heilurilla homeopatiaa

Homeopaatit haluavat tulla nähnyksi jonain muuna kuin pseudotietelijöinä. Loputtomiin laimennettujen alkoholipullojen ravistelua ja pamauttelua nahkakantista Raamattua vasten on vaikea hahmottaa toimivan lääketieteen näkökulmasta. useimmat homeopaatit ymmärtävät, että vastaanotolla kannattaa antaa moderni kuva homeopatiasta. Olen melko varma, että Liisa Sulkakoski ei suosi seuraavanlaista diagnoosimenetelmää. Vaikka se integroi vaihtoehtohoitoja tehokkaalla tavalla.

Oikean homeopaattisen aineen valinta heilurin avulla.

Diagnooseja voi tehdä monella tapaa. Joko tohtori Housen suosima úberpäteminen tai oireiden ja kokeiden tarkastelu lääketieteelliseltä pohjalta. Tai sitten apua haetaan mystisestä ulottuvuudesta. Eläinlääkäri Arlene Lovis selittää tarkemmin miten kinesiologia ja homeopatia toimivat yhdessä.

Oikeakätinen pitää heiluria oikeassa kädessä. Vasuri vasemmassa. Sitten taikuus alkaa. Ketju roikkuu peukalon ja etusormen välistä. Pidä heiluria rinnan korkeudella. Sano "kyllä." Heilurin pitäisi lähteä pyörimään myötäpäivään. Sano "ei." Heiluri vaihtaa suuntaa.

Nyt päästään vauhtiin. Tietenkin täytyy ottaa yhteys toimenpidettä ohjaamaan ja valvovaan henkeen. Parannuksen valohenki Deva on aina luotettava valinta. Kun heiluri pyörii myötäpäivään tiedät yhteyden olevan auki.

Henkimaailma ymmärtää englantia, mutta ottaa kaiken kirjaimellisesti. Siksi täytyy olla tarkkana puheissaan. Arlenella oli alussa vaikeuksia juuri tämän asian kanssa:

In the beginning I used to get Yes Yes Yes Yes on everything I asked. Then NO NO NO on the same questions. I would get very frustrated and think that this technique would not work at all. It does take patience, practice and a lot of faith.


Heilurin vastaukset ovat pätevämmät kuin heiluria pitelevän henkilön käsitykset:

I love it most when I receive a "no" answer to a remedy that I was sure was the correct one!


Oikea homeopaattinen aine löydetään näin. Eteen ladotaan todennäköisimmät ehdokkaat, jotka on lueteltu useille sivuille. Henkimaailmalta kysytään onko oikea aina esillä. Sitten aletaan tarkentamaan kysymyksiä. Ensin kohdennetaan oikea sivu. Sitten otetaan selvää millä kirjaimella aine alkaa. Koska vastaukset ovat kyllä/ei voi prosessi kestää. Lopulta heiluri viipeltää tepsivän aineen kohdalla!

Tietenkin täytyy muistaa lopettaa yhteys henkimaailmaan. Siitä voi kertyä paha lisämaksu liittymään. Heiluridiagnoosi on todennäköisesti yhtä pätevä kuin tavallinen homeopaatin vastaanotolla tehty haastattelu.

No comments: