15.9.09

Täydellinen laki, täydellinen moraali

Acehin muslimit ovat valmiita estämään moraalin rappeutumisen. Alamäkeä hidastetaan asettamalla rankat rangaistukset moraalittomalle toiminnalle. Vanhat rikoslain pykälät korvataan täydelliseksi laiksi kutsutulla sharialla. Sen seuraamuksena esim. aviorikkojat kivitetään kuoliaaksi. Tätä toivoo myös Suomen oma muslimi Abdullah Tammi. Acehin provinssissa joutuu olemaan tarkka siitä mitä tekee. Parlamentti äänesti sharian voimaan ilman vastaääniä.

Aviorikoksen lisäksi lain piiriin kuuluvat raiskaukset, homoseksuaalisuus, alkoholinkäyttö ja uhkapeli. Esimerkiksi raiskauksesta määrätään vankeusrangaistuksen lisäksi 100–200 kepiniskua.


Homoseksuaalisista aktiviteeteista napsahtaa julkiset raipaniskut ja yli kahdeksan vuotta vankeutta. Se pitää homouden loitolla.

Toki Acehin poliitikot ovat luvanneet vielä tarkistaa lain, jottei homma mene aivan ylilyönneiksi. Enemmistö kansalaisista on maltillisia muslimeja, jotka eivät tulkitse Koraania yhtä kovin kääntein kuin poliittisesti aktiiviset uskovaiset. Siksi Aceh voi muuttua aavistuksen verran takaisin kohti ihmisoikeuksia.

Sillä välin Irakissa. Moraalin puolustajat ovat löytäneet internetin ihanuudet. Uhattuna on islam ja vuosisatoja rakennettu maine. Ne täytyy pelastaa kaikilla mahdollisilla keinolla. Nuoret islamistit selaavat netin chättejä. Varsinkin homoseksuaalien keskusteluryhmiä. Eivät etsiäkseen seuraa. He etsivät kohteita, joiden kimppuun laitetaan teloitusryhmä. Tänä vuonna Irakissa on tapettu yli sata homoseksuaalia.

The deputy leader of the group, which is based in Baghdad, explained its campaign using a stream of homophobic invective. "Animals deserve more pity than the dirty people who practise such sexual depraved acts," he told the Observer. "We make sure they know why they are being held and give them the chance to ask God's forgiveness before they are killed."


Voi kuinka armollista.

Niin katkeraa ironiaa, että Saddam Husseinin vallitessa Irakissa oli suht liberaali ilmapiiri homoseksuaaleja kohtaan.

Jälleen joudun toteamaan, että olen erittäin onnellinen saadessani elää rappeutuneessa ja turmiollisessa Suomessa.

6 comments:

Anonymous said...

Tulitko juuri ulos kaapista?

Paholaisen Asianajaja said...

En tietääkseni.

Olen kauan sitten huomannut, että vastakkainen sukupuoli on vetävämpää porukkaa.

Jotkut vaan sekoittavat homoseksuaalien oikeuksien ajamisen siihen, että on oikeuksia peräävä henkilö homoseksuaali. Vähän niinku mustaihoisten ihmisoikeuksia ajaneet valkoihoiset olivat salaa mustaihoisia.

Tai jotain.

Paholaisen Asianajaja said...

Ai hetkinen. Nyt taisin ymmärtää. Heterot eivät välitä siitä tapetaanko homoja. Tätäkö anonyymi ajoi takaa?

Anonymous said...

Yritin hauskasti tulkita kirjoituksen viimeistä kappaletta "Jälleen joudun toteamaan, että olen erittäin onnellinen saadessani elää rappeutuneessa ja turmiollisessa Suomessa." Anteeksi ;__;

Paholaisen Asianajaja said...

*halaa*

Ei se mitään. Tekstin voi helposti tulkita tuolla tavalla.

Anonymous said...

Itsekin olen siihen ihan tyytyväinen. Suomi on hyvä maa ja jos joku on huonompi niin toivottavasti tulee yhtä hyväksi ja jos joku on parempi niin toivottavasti Suomi saa sen kiinni.

Uskontokin kun on mahdollista vain maallistuneilla.