24.9.09

Ja taas, osa 23

Republikaani, poliitikko, perheenisä, homojen oikeuksia vastustava, perinteisiä perhearvoja puolustava mies. Mies joka on palkittu Ethics in America palkinnolla. Konservatiiviryhmät antoivat hänelle korkeita arvosanoja ja hyväksyviä selkääntaputuksia.

Joten mitä tapahtui Michael Duvallille?

Hän unohti poliitikkojen tärkeimmän säännön. Säännön jota noudattamalla pidetään ura hengissä. Ei siis "pidä vetoketju kiinni" vaan:

Kohtele jokaista mikrofonia kuin se olisi päällä.

Paikallisen KCAL-TV kanavan nauhoituksissa Duvall alkoi kehumaan naisseikkailuilla. Kuvausten alkamiseen oli vielä aikaa, joten Duvall päätti viihdyttää vieressä istuvaa kollegaa. Yksityiskohtaisia selostuksia rakastajattaresta joka tykkää piiskaamisesta. Nainen tykkää pitää pienen pieniä alusvaatteita. Jne. Lisäksi Duvall kehui pettäneensä myös rakastajatarta ylimääräisen naisen kanssa. Ensimmäinen avioliiton ulkopuolinen suhde olisi ollut lobbaajan kanssa. Kyseinen lobbari hoiteli hommia firmalle, jonka asioita käsiteltiin Duvallin työhön liittyvissä kokouksissa. Duvall mainitsee kehumisen ohessa naisen syntymäpäivän. Se täsmää erään naislobbarin syntymäpäivän kanssa.

Kaikki kehumiset taltioitiin, sillä mikrofonit olivat päällä.

24 tuntia myöhemmin Duvall erosi tehtävistään. Hän pahoitteli, että meni kertomaan sopimattomia satuja. Nyt kohu haittaa muiden työntekoa, joten hän uhrautuu pitääkseen pyörät pyörimässä. Duvall painotti, ettei ole ollut uskoton vaimolleen.

No comments: