21.8.10

Sana sunnuntaille: Spoileri

Aamulehti tuhosi monen toimintaelokuvia fanittavan ihmisen elämän. Viihdeuutisissa paljastettiin uutuuselokuva Expendablesin juonen ollainen elementti ilman spoileri-varoitusta. Viattoman ihmiset saavat tietää etukäteen, että elokuvan pahis kuolee karmaisevalla tavalla. Kommenteissa ollaan aivan ymmärrettävästi näreissään.


Kiitos elokuvan juonen paljastavasta otsikosta, idiootit.
Lähettäjä: Spoiler | pe 13.8 klo 23:21


Ja

Voi luoja!!!!!! Itse kuulun ryhmään joka ei halua tietää yhtään mitään elokuvasta itsenään... nyt jo otsikko kertoo loppuratkaisun ja heti jutun alku loput :(

Nyt loppui aamulehden lukeminen... TYHMÄT!
Lähettäjä: aaagh | la 14.8 klo 08:55


Suurena elokuvien ystävänä olen myös erittäin pettynyt Aamulehteen. Nyt minulta pyyhittiin pois perinteinen jännittäminen toimintaelokuvaa katsellessa. Jos psykopaattinen pahis kuoleekin ilman mitään yllätystä, niin ei ole mitään mieltä katsoa Expendables-elokuvaa. 80-luvun toimintahiteistä voimme muistaa miten pahisten kohtalo vaihteli elokuvista toiseen. Iso-Arskan Commando esitteli raakaa toimintaa, mutta kliimaksin kaksintaistelu päättyi sopuisaan sanailuun kellarissa, jossa päästettiin höyryt pihalle.Kuka voisi unohtaa miten John McClane puhui terroristit luopumaan aseistaan. Tai miten hän neuvotteli Hans Gruberin kahvipöydän ääreen syömään pullaa. Tai miten John Rambo sovitteli konfliktin venäläisen everstin kanssa Afganistanissa Rambo III:ssa diplomaattisin keinoin. Nämä ja lukemattomat muut esimerkit todistavat, että actionpläjäyksissä ei voi olla ollenkaan varma siitä kuoleeko sadistinen naistenkiduttaja vai ei. Aina on se mahdollisuus, että pahan kätyrit ohjataan terapeutin sohvalle.

Ajattelin vuokrata Clash of the Titans-leffan viikonlopun aikana. Minua niin jännittää miten sankari peittoaa Meduusan. Antaako hän käärmepäälle lahjakortin plastiikkakirurgille vai tapellaanko kuolemaan asti?

Älkää spoilatko!

No comments: