16.8.10

Proposition 8:n todisteet

Tuomari Walkerin oikeussalissa taisteltiin samaa sukupuolta olevien avioliittojen puolesta ja vastaan. Salissa esitettiin todistusaineistoa Proposition 8-lain vaalikampanjan aikaisista mainoksista, joissa ollaan kovin huolissaan siitä, että lapsille kerrotaan homoavioliittojen olemassa olosta. Samoin Perinteisen avioliiton määritelmän muuttamisella ravistellaan yhteiskunnan peruspilareita peruuttamattomalla tavalla. Huolestuneet vanhemmet kertovat huolestuneena siitä miten ala-asteelaisille kerrotaan homoseksuaaleista aivan kuin he olisivat normaaleja ihmisiä. Homoyhteistö ei osoita tippakaan hyväksymistä vaan puhdasta vihaa niitä vanhempia kohtaan, jotka haluavat suojella lapsiaan tuollaisilta asioilta (Video PX0116). Lapset hämmentyvät. Kouluissa opetetaan, että homous ei ole pelkästään siedettävä asia. Se olisi jopa hyvä asia! Järkyttävää. Massachusettsin osavaltiossa laillistettiin samaa sukupuolta olevien avioliitot. Siitä seurasi pahoja asioita, sillä nyt osavaltiossa ei enää osata kammoksua homoja. Ihmiset eivät enää ymmärrä, että homot ovat sairaita pervoja (Video PX0504B)! Kauhistus. Pahuuden merkitys katoaa. Perheiden koostumus voi olla aivan mitä vain. Kunnon Kristityt äänestävät Prop 8:n puolesta (Video PX0401).

Ihmisiä varoiteltiin Proposition 8:n epäonnistumisen seuraamuksista. Seuraavaksi homomafia aikoo laillistaa prostituution ja pedofilian (Video PX2543, 9 min 20 sec).

Uskonnollisten järjestöjen tilaisuuksissa oltiin huolestuneena huolissaan siitä, että avioliitto-sana aiotaan anastaa homojen käyttöön. Yleisöille kerrotaan, että avioliitto kuuluu sanana vain kirkoille. Ajaessaan Proposition 8 kampanjoitiin aktiivisesti uskonnollisen avioliiton puolesta (rahaa taisteluun syyti miljoonabudjetilla mormonikirkko), mutta tarvittaessa osattiin puhua sekulaarin avioliittolain puolustamisesta.

Dokumentteja lukiessa voi jännittää miten nopeasti Kalifornia romahtaa kasaan, kun homoseksuaalit pääsevät naimisiin 18. elokuuta lähtien.

4 comments:

Skiriki said...

Kappas. No mulle toi kelpaa synttärilahjana!

Onneksi olkoon, Kalifornian lesbot ja homot. :)

RH said...

No nyt ne väittää, että se on taas kiellettyä, ja vasta joulukuussa on "kuuleminen" perustuslaillisuudesta. Tai -laittomuudesta. Vai onko nyt aprillipäivä?

MrrKAT said...

Oho,hieno homma ja mukava ylläri.
Näin siinä käy kun ei tuu Hesaria luettua, niin tulee yllätettyä housut kintuissa ;D

Paholaisen Asianajaja said...

Prop8-puolustajien täytyy perustella miten homoavioliitot haittaavat ja tuottavat vahinkoa. Vasta sitten valitus otetaan vakavasti. Jatkuu joulukuussa.