13.8.10

CatShitOne

Oijoi. Kouriintarttuvan Apocalypse Meow-mangan tekijältä on viimeinkin valmistunut CatShitOne-anime. Motofumi Kobayashin kirjoittama ja piirtämä manga kertoi Vietnamin sodasta. Jenkkien näkökulmasta nähtynä joukko sotilaita yrittää selvitä sodan kauheuksista. Motofumi sai idean Apocalypse Meow-mangaan katsellessaan Tour of Duty-videoita Berliinin muurin kaatumisen jälkeen. Hän voisi kertoa sotatarinoita, mutta sotilaina ei olisi ihmisiä vaan jäniksiä. Eri eläimet kuvastaisivat eri kansalaisuuksia: pandat kiinalaisia, karhut ryssiä, kissat vietnamilaisia, kanit jenkkejä, jne. Ensimmäiset kuvat julkaistiin Combat Magazinessa.

Sarjakuvan nimi CatShitOne tulee Dog Shit One-termistä, jolla viitataan hellyyttävästi West Pointin alimpaan sotilasluokkaan. Motofumi perehtyi sodan varustukseen ja viidakkosodan taktiikoihin. Kun SOG:n Perky, Rats ja Botaski taistelevat henkensä edestä, niin tarina ei ole kovin kaukana joidenkin sotaveteraanien oikeista kokemuksista.

Animessa Perky/Packy ja Botaski ovat selvinneet Vietnamin viidakoista, mutta kamppailu jatkuu Afganistanin aavikoilla. Varoitus, pupuinen meno sopii vain rankan ja raa'an toiminnan ystäville. Tutustu toimintatarinoiden kovimpiin sankareihin.No comments: