28.2.10

God Hates Music Videos

Fundiksista on niin kovin helppoa tehdä pilaa ja parodiaa. Esimerkiksi tällainen sarkastinen musavideo, jossa raivoavan Jumalan sanaa ja "kuolemaa homoille" levitetään popin kautta.Hahhah. Eihän kukaan oikea fundamentalisti ottaisi Michael Jacksonin lookkia ja biisiä homofobian levittämiseen.

WHAT? Tuo on oikeasti Westboro Baptist Churchin musavideo? Ja heillä on omat versiot mm. Lady Gagan Poker Facesta. Maailma on entistä hullumpi. Tai sitten tuo on juuri sellaista aktiviteettia, jolla paljastetaan ettei Westboro Baptist Church ole muuta kuin parodiaa fundamentalisteita? Mutta ketkä ovat niitä hulluimpia fundamentalisteja? Mitä voi enää ottaa vakavasti? Miksi haluan hypätä alas parvekkeelta?

GrrlScientistin kautta.

6 comments:

juupa... said...

Itse homoseksuaalisena näen tuon videon äärimmäisen loukkaavana... Oikeastaan kun oikein kunnolla mietin lähes kaikki uskovaisjärjestöt loukkaavat minua ja muita vähemmistöseksuaaliryhmän edustajia.


Ja uskontoihin hurahtaneiden tyhmyys loukkaa koko ihmiskuntaa.

Rami said...

Jep, ja sitten katsoo seuraavan uutisen... huoh.

Aqua Fortis said...

http://www.godhatestheworld.com/finland/index.html

WBC ei tosiaan ole mikään hauskin ihmisiä. Dokumentti ko. perheestä näytti miten lapsetkin kasvavat tuossa ympäristössä. Ihan värisyttää.

juupa... said...

luin tuon linkin ja minulla on vain yksi asia sanottavana... FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Sähis said...

Tuon perheen elämä on jotain ihan surrealistista. Itse tutustuin Louis Therouxin dokkarissa, jossa Louis vietti noiden seurassa pari viikkoa.

En osannut sääliä heitä maailmankuvansa ja ahtaiden näkemyksiensä takia, mutten osannut myöskään vihatakaan heitä, kun he vetivät tuon pihalla olemisen ja ahdasmielisyyden niin pahasti yli, että heitä oli vaikea ottaa tosissaan.

Ötöpesän jengi said...

WBC on kyllä aivan hillitön. Suomesta ei mitään vastaavaa löydy, mutta tämä voisi ehkä muistuttaa sitä:

http://www.pelastussanoma.fi/Profetiat/Miekka%20Suomelle.htm

Naurattaa ja ahdistaa samalla. Tarpeeksi vaan rankkoja profetioita kehiin, niin kyllä ne kymmenykset siitä alkavat ropisemaan.