16.2.10

Puoskaria uhkaa taas vankila

Parin miljardin dollarin luontaishoitoimperiumin rakentanut Kevin Trudeau ei ole outo näky oikeussalissa. Hänet on useasti haastettu oikeuteen väärien lääketieteellisten väittämien esittämisestä asiakkaille. Tuotteet sisältävät väärää tietoa, joka on kuluttajalle vaaraksi. Trudeau on tullut puolitiehen vastaan; ei myöntänyt tehneensä mitään väärää, mutta lupaa olla enää tekemättä sitä. Herra on saanut useat ja tuntuvat miljoonissa laskettavat sakot. Kerran hänelle heilahti häkki kahdeksi vuodeksi shekkien väärentämisestä ja luottokorttien varastamisesta. Eikä sen pitäisi yllättää ketään.

Trudeau on klassinen huijari.

Hän kirjoittaa kirjoja joissa luvataan parantaa kaikki vaivat, pudottaa painoa pysyvästi, ja estää sairastuminen ikuisesti. Kaikki uskomattomat väittämät on kääritty marttyyrin kaapuun. Trudeau on tavallisen ihmisen puolella suuria ja petollisia lääketehtaita vastaan. Sekä hallitusta vastaan, joka haluaa vain sairastuttaa kansalaisensa lääkkeillä, väärällä ruualla ja virheellisillä terveysneuvoilla. Toisin kuin Trudeau, joka haluaa muuttaa Sinun elämän parempaan suuntaan. Kunhan noudatat hänen antamia neuvoja.

Kummallista kyllä et löydä neuvoja niistä hänen kirjoittamista kirjoistaan. Trudeaun taktiikka on mainita yleisesti jokin yksinkertainen apu, josta löytyy enemmän ratkaisevaa tietoa www.naturalcures.comissa. Parhaat neuvot ja ajankohtaiset tiedot saat liittymällä jäseneksi. Vuosimaksu vain 59,95 dollaria.

NaturalCures.com is the only natural health resource in the world that is completely unbiased. We’re not influenced by advertisers, by the desire to sell products, by any corporate ownership, or by any hidden agenda. We are here only to give you truthful information about health. We want this to be the ultimate resource where you can get all of your questions answered truthfully, honestly, and completely.
No okei, Natural Cures "They" Don't Want You To Know About-kirjassa kyllä selitetään miten ihminen voi laihtua: 1) Kävele. 2) Lepää tarvittaessa. Ole hyvä, säästin sinulta kirjan hinnan: 29,95 dollaria.

Enimmäkseen ihmisten kysymyksissä pyydetään apua herpeksen, astman tai muun taudin hoidossa. Siihen Trudeau vastaa, että ei ole yhtä oikeaa Hoitoa. Ihmisten kehot ovat täyttyneet toksiineista, myrkyistä, jotka aiheuttavat nämä taudit. Kuten myös ruokavalion puutostilat. Ja meitä ympäröivät sähkömagneettiset häiriöt. Näiden kolmen syyn takia ihmiset sairastuvat.

Toki lääkärit puhuvat esim. herpesviruksista, mutta mistä me oikeasti tiedämme niiden pysyvän niin tiukasti ihmisissä? Trudeau toteaa, että emme voi nähdä viruksia, ainoastaan niiden vasta-aineita. Ja lääkärien puheet ovat lääketieteellistä teoriaa, ei mitään faktoja. Ja lääkäteollisuus haluaa tienata omaisuuksia myymällä jatkuvasti herpeslääkkeitä pelkkien oireiden lievittämiseen. Ei heidän kannata paljastaa siihen tepsivää lääkettä.

Teksteissä ei ole selkeitä viitteitä kliinisiin kokeisiin. Tukeva aineisto kerätään anekdooteista. Lukijan on vain luotettava Trudeaun sanaan. Itse hoitoihin keskittyvät sivut ovat vain ohut viipale Natural Cures "They" Don't Want You To Know About-kirjassa. Niitä on alle 30 kpl, jos lasken suotuisasti. Loput kirjasta on valitusta "Heidän" suorittamasta vainosta Trudeuta kohtaan. Ne samat tahot haluavat myös vahingoittaa kirjan lukijaa.

Trudeau muistuttaa kirjoissaan ettei hän ole lääkäri. Hän ei anna lääketieteellisiä neuvoja (lakimiehet valvovat). Mutta tällä tavalla pääset eroon taudeistasi. Ja näin estät ja parannat syövän! Jne. Plus "miten pääset eroon veloistasi"-kirja. Trudeau on todellinen monitaituri. Siis epätoivoisten ihmisten huijaamisessa. Jos tilaat kirjan ja ilmoittaudut NaturalCuresin postituslistalla, niin postiluukusta tulee loputon määrä mainoksia mitä oidoimmista huuhaa-laitteista. Sekä mahdollisuus liittyä salaiseen The Nouveau Tech järjestöön.

Mutta miksi hän on taas tuomarin edessä?

Viimeisimpien sakkojan edessä Trudeau pyysi uutiskirjeessään faneja ilmoittamaan tuomarille kuinka mahtava kokemus hoitokirjojen lukeminen on ollut. Se oli virhe. Tuomarin sähköposti tukkeutui postista. Tuomari sai tarpeekseen. Trudeau määrättiin oikeuden eteen, jossa hän kuunteli kiltisti. Uusien sakkojen, passin luovutuksen ja sormenjälkien painamisen jälkeen mies oli vapaa odottamaan seuraavaa oikeudenkäyntiä. Nyt NaturalCures.comin faneja pyydetään jättämään tuomari rauhaan.

4 comments:

MrrKAT said...

Huh. Missähän toi parin miljardin dollarin bisnes on todennettu että noin suuri ?

Muuten ,en.wikipedia on sensuroinut Alfred Vogelin kokonaan pois jonkin (c)-mokan takia.

Paholaisen Asianajaja said...

Summa on suoraan Trudeaun kirjasta. Väitätkö että mies on valehtelija? HÄ?

Tarkistuksen jälkeen ei voi sanoa mitään varmaa liikevaihdosta. Varmasti se pyörii vähintään kymmenissä miljoonissa dollareissa.

Paholaisen Asianajaja said...

Tämän on todella masentavaa. Mihin tahansa kääntää pään ja selaa uutta verkkosivua, niin vastaan tulee uusi puoskari joka tienaa erinomaisesti myymällä non-evidence-based pillereitä.

Miten skeptikko pääsisi tienaamaan samalla tavalla?

MrrKAT said...

"Miten skeptikko pääsisi tienaamaan samalla tavalla?"

-Skeptisyys-pillerillä ?
-Antimedikalisaatio-järjestöllä ?

"Osta tuotteitamme - säästät miljoonia jä köyhdytät huijareita"
"Ei sivuvaikutuksia"