21.2.10

Sana sunnuntaille: Yksityisyys

Homoseksuaalisuuden uhkakuvista ei voi koskaan puhua liikaa. He haluavat värvätä meidän lapset. He vievät meidän naiset ja miehet. He haluavat sisustaa kotimme. Myrkyttävät juomamme. Mikään ei ole pyhää näille seksuaalisuuttaan räikeästi heiluttaville ei-heteroille.

Uusi todiste siitä miten homoseksuaalisuutta tungetaan meidän rehtien heterojen kurkusta alas tulee Intiasta. Siellä sentään osataan vastustaa Gay agendaa. Eräs muslimiyliopiston professori lähestyi eläkeikää. Kuin pienenä lähtiäislahjana professori päätti uhmata moraalisia ihmisiä. Hän altisti opiskelijat, yhteisön ja kaupungin homoseksuaalisuudelle. Luonnoton tapahtuma tallennettiin videokameralle. Video näytettiin yliopiston johtajille. He ottivat professoriin yhteyttä. Professori katui törkeää tekoaan, ja päätti hyväksyä viraltapanon.

Professori otti opikseen virheestään.

Toki homouden puolustajat vetoavat lieventävään asianhaaraan. Eihän professori kuvannut aktiviteettejaan, eli kahden aikuisen yksimielistä peuhaamista pedissä, vaan joukko opiskelijoita piilotti hänen asuntoon videokameroita. Mutta jos he eivät olisi tehneet sitä, niin homoprofessori olisi päässyt turmeleen opiskelijoita vielä pidempään. Yksityisyys? Hei, tässä oli kyse luonnottoman ihmisen elämisestä kunniallisten ihmisten keskuudessa.

Ihmisten yksityisyys ei ole tärkeä, jos uhattuna on käsitystä siitä mikä on kunniallista. Näin todistettiin myös heterojen maailmassa, kun nuoripari päätyi ongelmiin. Syynä moraalittomuus. He olivat syyllistyneet karmeaan tekoon hormonien hyrrätessä. Myös tämä irstas aktiviteetti saatiin nauhoitettua valppaiden opiskelijoiden toimesta. Joku otti kännykameralla kuvaa siitä miten 18-vuotias tyttö ja hänen 27-vuotias poikaystävä pussailivat. Videoklippi ladattiin nettiin. Rakastavaisten esiaviollinen synti sai kuitenkin onnellisen lopun. He hirttivät itsensä, joten yhteisön osoittama halveksunta laantui heti alkuunsa. Näin perheiden kunniaa varjeltiin liialta häpeältä. Huolestuttavana uutisena koulu kuitenkin kielsi kännyköiden käytön. Miten me nyt saamme tietää siitä ketkä styylaavat kenenkin kanssa? Sillain syntisen sopimattomasti?

Onneksi Philadelphian viranomaiset osaavat valvoa oppilaita. Koululaiset saavat omat kannettavat tietokoneet. Näin he pysyvät ajantasalla tietotekniikan jännittävässä maailmassa. He pääsevät käsiksi koulun oppimateriaaleihin myös kodeistaan. Oppilaat ja heidän vanhempansa eivät vain olleet tietoisia siitä miten tieto kulkee molempiin suuntiin. Koulu valvoo lapsia tietokoneiden webbikameran kautta. Tietokoneisiin piilotettu vakoiluohjelma mahdollistaa kameran käynnistämisen käyttäjän huomaamatta. Asia selvisi kun yksi oppilas sai huomautuksen apulaisrehtorilta. Poika oli käyttäytynyt sopimattomasti kotona. Siitä oli peräti valokuvatodiste, jota näytettiin vanhemmille. Kuva oli napattu tietokoneen kameralla.

Tietenkin joku aikuinen opettaja voi näin vakoilla kuinka alaikäinen lapsi riisuu vaatteita ennen nukkumaanmenoa, mutta se on pieni hinta verrattuna siihen, että lapsi voi käyttäytyä sopimattomasti omassa huoneessa. Eihän yksityisyys voi olla niin tärkeä asia? Nuoret katsovat Big Brother-sarjaa ja haluavat olla mukana julkkiksina. Kouluhan vain edisti heidän haaveitaan.

No comments: