28.2.10

Obaman kristillisyys vaakalaudalla

USA:n uskonnollisten piirien oikealla reunalla ollaan paniikissa. Presidentti Obaman kaappimuslimius ei ollut tarpeeksi paha juoru presidenttikisan aikana, mutta nyt hän on tehnyt jotain joka paljastaa ei-valkoisen miehen olevan jotain muuta kuin täydellinen kristitty. Valkoinen talo otti vastaan - oikein punaisen maton kera - jumalankieltäjiä, eli The Secular Coalition for America ja pari muuta ateistien eturyhmää. Reilu ja tasapuolinen Hannity kertoo tarkemmin ensimmäisen minuutin verran.Ateistit saavat sellaista kohtelua jota uskonnolliset järjestöt eivät ole saaneet. Äärioikeiston kommenteissa tapaamista kuvaillaan Obaman hallinnon ja ateistien uskonnonvastaisten viharyhmien tapaamiseksi. Pelkästään ateistiaktivistien kuuleminen on loukkaus kaikkia uskonnollisia ihmisiä kohtaan:

“Some of the people in this coalition believe the world would be better off with no Christians and no Jews and they aren’t shy about it. The fact that this meeting is happening at all is an affront to the vast majority of people of all faiths who believe in God.”


Toistaiseksi ei ole paljastunut, että tapaamisessa puhuttiin jumalanpalvojien vangitsemisesta tai Raamattujen polttamisesta. Sen sijaan agendalla oli lasten oikeudet, julistaminen armeijassa, ja muutenkin uskonnottomien ihmisten tasa-arvo.

No comments: