25.2.10

Kaunis missi päältä, ruma sisältä (päivitetty)

Miss Beverly Hills 2010 Lauren Ashley on ulkonäöltään ihan ok, keskitasoa. Ashley on harras uskovainen ja ottaa Raamattunsa mustavalkoisena. Siksi samaa sukupuolta olevien avioliitto on ehdottomasti huono juttu. Jopa niin huono juttu, että Ashley siteeraa Vanhaa testamenttia:

"The Bible says that marriage is between a man and a woman. In Leviticus it says, 'If man lies with mankind as he would lie with a woman, both of them have committed an abomination. They shall surely be put to death and their blood shall be upon them.'


Ashley uskoo, että Jumala tietää parhaiten mikä on ihmisen paras pariutumismuoto. Jos Jumalaa määräsi homostelusta nirrin pois, niin asia oli erittäin vakava. Siksi kristityt saavat päättää ketkä saavat mennä naimisiin. 23-vuotias missi osallistuu Miss California-kisaan. Hän ei ole huolissaan konservatiivisistä kommenteistaan. Onhan missillä homoseksuaaleja ystäviä.

---------------------------

Missi Ashley selittää sanomisiaan. Hän ei tietenkään peru mitään, vaan selvittää väärinkäsityksiä. Toimittaja hoksasi kysyä Ashleyltä mitä se hänen lainaamansa Vanhan testamentin kohta tarkalleen oikein kertoi homoudesta.

View more news videos at: http://www.nbclosangeles.com/video.Do you know that passage?

I do.

What does it say?

... I don't, umm. It's in the Leviticus.
Onneksi Ashley ei ota sitä kohtaa kirjaimellisesti totena, vaan perustana hänen suhtautumiseen ei-heteroja kohtaan.

2 comments:

Ninny said...

Suosittelen lukemaan erinomaiset kommentit sivulta http://jezebel.com/5479129/new-path-to-stardom-be-blonde-hate-gays

Paholaisen Asianajaja said...

Miss Beverly Hillsin misseys ei olekaan kovin virallinen juttu.

http://www.latimes.com/news/local/la-me-miss-beverly-hills25-2010feb25,0,5989159.story