20.2.10

Luomistiede etenee

Kreationismi.fi on ollut hiljaa pari kuukautta. Matti Leisolan ID-blogi on yhtä rauhallisessa horroksessa. Ehkä tämä johtuu pelkästään tutkimustyöhön keskittymisestä.

Onneksi suuressa maailmassa tehdään radikaaleja edistysaskeleita luomistieteessä. Fossiilistossa paistavat massiiviset sukupuutot voivat laittaa fiksuimmatkin ihmiset pohtimaan. Evolutionisteiltä tulii uusi teoria kerran vuodessa, joten niihin ei kannata luottaa. Merkittävimpänä kysymyksenä: Miksi juuri dinosaurukset kuolivat sukupuuttoon? FakeNews.com uutisoi läpimurrosta. Nyt kreationisteilla on selitysvoimainen ja täysin tieteellinen teoria. Sen nimi on Intelligent Recall-teoria. Siinä sukupuutot selitetään Jumalan suorittamalla laatuvalvonnalla.

“From time to time God reviews his creations (products), and he may decide to recall some of them after the review, which causes that particular creation (species) to go extinct. It’s tough, but it’s God’s will.” declared leading creationist Rich Hawkins, hoping that the theory will put an end to all kinds of speculations going on over dinosaur extinction.


Kaikki eivät kuitenkaan ole iloisia uudesta teorista. Luonnonsuojelijat ovat huolissaan. Heidän kampanjoita ei ehkä enää oteta vakavasti, jos sukupuutot nähdään osana Jumalan suurta suunnitelmaa ja laaduvalvontaa.

1 comment:

Anonymous said...

Vaikuttaa siltä että kreationistit(korjaan: ei jumalastasta puhuvat ID:istit olisivat luovuttaneet aloitteen tieteelle ja jättäytyneet vain hätäisesti rakennetuista puolustusasemista tehtyjen epätoivoisten vastahyökkäysten varaan. Pahoittelen tekstin militaristista ulkoasua mutta se on itselleni tutuinta.