15.5.07

Dembski teki virheen, ja korjasi asian

Elämme historiallisia aikoja, sillä William Dembski on korjannut Uncommon Descentissä olleen asiavirheen. Dembski oli saanut emailia eräältä australialaiselta ystävältä. Tämä ystävä oli tehnyt haun, jonka perusteella olisi pitänyt selvitä kuinka monta tieteellistä julkaisua Richard Dawkinsilla on. Haku tuotti vain kolme tulosta. Dembski ilmoitti tästä "shokeeraavasta löydöstä" blogissaan. Kolmas kommentti ilmoitti kuitenkin lisää tuloksia. Jehu listaa ainakin 33 Dawkinsin tieteellistä julkaisua. Muut ovat lähettäneet Dembskille lisää sähköpostilla.

"However much I may despise what Dawkins stands for, my initial impulse to believe the worst about the man with regard to his publication record was wrong."

-Dembski

Kannattaa myös huomioida minkälainen otsikko alkuperäisellä viestillä oli (selviää linkistä):

"Dawkins: I'm a scientist and I have one peer-reviewed publication"

Olisi ollut kiva keritä näkemään minkälaista Lälläspöö-tekstiä Dembski kirjoitti alkuperäisessä viestissä. Onneksi sentään virhe on korjattu ja faktat on oikaistu.

4 comments:

Anonymous said...

Dawkinsilla taitaa siis olla julkaisuja enemmän kuin ID -jengillä on yhteensä..

paahtoleipä said...

Sinunkin blogissa vihjailtiin että Dawkins ei muka olisi paljoa julkaissut. Hihhulien höpinää.

Paholaisen Asianajaja said...

Jaahas. Dembskin kommnetti on sitten poistettu UD:stä.

Anonymous said...

Ah, miten avoimuus ja rehellisyys paistaakaan UD:sta. Samasta tietysti kertoo se, mitä ketä ja keitä kaikkia ja mistä syin sieltä on bannittu verrattuna esimerkiksi PT:n vastaavaan...