9.5.07

Lisää väriä elämään

Minun ei pitänyt ottaa selvää minkälaisia värihoitoja Suomessa tarjotaan, mutta taas kävi näin. Luontaishoitola Energiakeskus tarjoaa oikein värihoitokoulutusta. Fiinimpi nimi tälle huuhaalle on Aura-Soma.

"Aura-Soma värisysteemi on sielun peili, kuin ikkuna suoraan sisimpään olemukseemme. Sillä on taito yhdistää esoteeriset viisaudet värin ja valon avulla yhdeksi äärettömäksi kokonaisuudeksi, joka kuvastaa koko ihmiskunnan potentiaalia ja lahjoja tässä ajassa ja tässä paikassa. Mahdollisuutemme tällä hetkellä ovat rajattomat, on vain löydettävä oikeat työkalut myönteisten energioiden vapauttamiseen. Aura-Soma värisysteemi tarjoaa tunkeilemattoman vaihtoehdon omien voimavarojen kehittämiseen, jalostamiseen ja vastuun ottamiseen tavalla, joka koskettaa syvintä olemustamme sekä itsessämme että maapallolla, jolla elämme."

ARGH! Mutta eikös näistä tuotteista tule aivan samoja värejä joita lähtee vaikkapa Ilta-sanomien keltaisista lööpeistä, sinisestä sohvasta, punaisesta muoviämpäristä, vihreästä roskalaatikosta? Voiko kukaan kertoa mitä eroa näissä fotoneissa on teidän tuotteista lähtevistä fotoneista? Haloo?

Entä onko tämä energiaa tulviva hoitomuoto turvallista?

"SOVELTUVATKO AURA-SOMA TUOTTEET KÄYTETTÄVÄKSI MUIDEN TUOTTEIDEN KANSSA?
Kyllä, Aura-Soma tuotteet tukevat muita tuotteita (esim. homeopaattiset lääkkeet), palveluja tai luontaishoitoja, joita mahdollisesti käytät hyvinvointisi kohottamiseksi tai ylläpitämiseksi.
"

Huh. Minä pelkäsin, että kaikki nämä sieluuni syöksyvät lisäenergiat olisivat aiheuttaneet kärähtämistä.

"KUINKA AURA-SOMAN VÄRIT TOIMIVAT?
Väri on hienojakoista värähtelyä. Aura-Soman kokeminen on kuin uusien, salaisten huoneiden löytäminen omasta itsestään. Aura-Soman värienergiat auttavat sinua tunkeutumaan tietoisuuteesi eri kerroksiin ja lähestymään mahdollisuuksien syvää kivijalkaa. Sisäiset ominaisuutesi nousevat pinnalle luonnollisesti ja vaivatta."


Kaikki tuo tietoisuuteni tuleva värähtely on varmati mitattavissa jollain keinolla? Eikö? Color me surprised.

No comments: