3.5.07

Uskoontulo.net

Olimme porukalla kävelyllä Helsingin keskustassa vappuna. Söimme ravintolassa ja lähdimme kotia kohti. Citykäytävässä huomasimme mainoksia, joita oli liimattu seiniin. Valkoiselle kartongille oli printattu nettiosoite: Uskoontulo.net ja joku uskonnollinen lausahdus.

Ei liene yllätys, että vaimoni kanssa repäisimme löytämämme neljä mainosta suoraan roskiin. Ne olivatkin valmiiksi aivan roskakorien vieressä.

Lisäksi olen päättänyt, että kun seuraavan kerran rautatieaseman tunnelissa tullaan tyrkyttämään uskonnollista pamflettia, niin otan esiin Uuden testamentin kohdan jossa kerrotaan Pyhän Hengen solvaamisesta.

"Mutta jos joku herjaa Pyhää Henkeä, hän ei saa ikinä anteeksi vaan on syypää ikuiseen syntiin."

Mark. 3:29

Solvaan Pyhää Henkeä ja tarkkailen uskovaisen reaktiota.

4 comments:

paahtoleipä said...

WTF? Siis revit irti lappuja joita kukaan ei edes huomaa, niitä lappuja kun Helsingin katukuvassa riittää. Ja sitten laitat linkin "midsuosittuun" blogiisi.

Luultavasti kasvatit juuri em. sivuston hittimäärää..

Tosin ne kävijät tuskin on niitä joita haluttiin, mutta kävijäcounterit, joissa "riittävän suuri luku" antavat arvovaltaa, ainakin meidän tavallisten ihmisten silmissä.

Anonymous said...

- Haluaisitko keskustella uskonasioista?
- En ehdi nyt. Helvetissä on kyllä aikaa pohdiskella, tavataan sitten siellä.

Tätäkin pitäisi varmaan joskus kokeilla jos tulee tilaisuus.

Paholaisen Asianajaja said...

Paahtoleipä, tajusin tuon itse vasta illalla.

paahtoleipä said...

Olisi kyllä hubaa kokeilla lähettää tuonne niitä kääntymiskertomuksia, joita ne julistajat kertovat nähneensä "muille tapahtuneen", siis niitä joissa tyypistä karkotetaan 8 demonia, ja kuinka se sen jälkeen tuli uskoon.

Jännittävää että ne tapahtuvat aina muille. Tuolta ei ilmeisesti noita "kovimpia juttuja" löydä. Ihmeellistä, ne kun ovat niin yleisiäkin, ainakin juttujen perusteella. Luulisi että jollain olisi omakohtaisia kertomuksia.