11.5.07

Selitys sekavalle vedenpaisukselle

Nooan arkki ja vedenpaisumus ovat hankalia asioita, kun mukaan sekoitetaan vielä geologista dataa. Useimmat kreationistit yrittävät perustella, että vedenpaisumus tapahtui oikeasti ja oli oikeasti maailmanlaajuinen. Milloin mikin päättelyketju on aivan varmasti pitkä ja mutkikas, sillä vuosimiljoonia jatkuneet geologiset prosessit voivat olla vaikeita selittää yhdellä lauseella. Tosin nyt eräs ihminen on onnistunut siinä:

"Tarkoitan, että kerrostumat ja fossiilit ovat sopimattomia ateistille ja sellaiselle, joka haluaisi uskolleen vahvistuksen Nooan ajan tapahtumien kautta. Jumala sekoitti tapahtuman johtolangat kuten kielet Baabelissa. Merkit ovat nähtävissä mutta ne voidaan tulkita myös sattuman ja ajan saannoksina."

- kiittäen

No ilmankos minulla on vaikeuksia saada selvää miten kreationistit oikein kuvittelevat selittävänsä geologiset faktat pois vedenpaisumuksen tieltä!

1 comment:

Anonymous said...

Mutta voidaanko pikkuista syyttää siitä että seuraa isompiaan. Esimerkiksi meidän kaikkien Dinosaurusten Ystävien sankari Kent Hovind teki tulvamallin "Hovind Theory":n.

Hovind myönsi samalla auliisti olevansa kriittinen, koska salli sen että hän mahdollisesti on ehkä tehnyt virheen - mutta muisti mainita että jos Hovind Theory on väärässä, se kertoo vain siitä että dr.Dino on erehtynyt ja Nooan tulva pysyisi silti tosiasiana..

http://shopping.drdino.com/view_item.php?id=445