27.5.07

Tiede-foorumilla tapahtuu

Retrovirukset EIVÄT todista evoa!-ketjussa on menossa ikuinen kinastelu. Sekavan sähläyksen ja linkkipommituksen seasta löytyi tällaisia helmiä:

"Kaikki muu on sokeaa sattumaa paitsi retrovirukset? Miksi uskot kaiken muun syntyneen sokean sattuman ansiosta mutta et pahaisen retroviruksen?"

Ja:

"Evo-teoriassa "sattuma" ei toki ole pelkkä sana. Se on uskonkappale. Evothan puhuu sattumasta silloin kun uskovainen puhuu Luojasta. Evot vain ovat korvanneet sanan Luoja sattumalla."

- Teijoster

Teijoster kantaa kortensa kekoon huomauttamalla emäsparien todennäköisyyksistä. Se ei tosin näillä näkymin liity mitenkään ERV:hin, mutta unohdetaan se tällä kertaa. Foorumin vakituiset keskustelijat odottavat suurella innolla mikä on teijosterin esittämä pointti. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin pointin esiin kaivaminen on urakan takana.

Universumin suurimpia mysteerejä on tämä kreationistien tapa unohtaa luonnonvalinta. Variaation ilmestyminen on sattumanvaraista (mutaatiot), mutta se miten variaatio karsiutuu, ei ole sattumanvaraista. Se on luonnonvalintaa.

Ehkä luonnonvalinnan systemaattinen unohtaminen tekee kreationistien elämästä helpompaa. Kun evoluutio ajatellaan puhtaasti sattumanvaraisena prosessina, niin samalla voi naureskella sen tyhmyydelle. Harmi vain, että samalla naureskelee olkiukkoversiolle evoluutiosta.

1 comment:

dede said...

Kuten Metallican biisissä Holier than thou lauletaan:
"Arrogance and ignorance go hand in hand"