15.5.07

Kadonnut Madeleine ja rukouksien voima

Neljä vuotias Madeleine on ollut kadoksissa usean päivän ajan. Kuuluisuudet ovat pyytäneet yleisöltä vihjeitä Madeleinin olinpaikasta. Harry Potterin kirjoittanut nainen tarjoaa 1,5 miljoonaa puntaa Madeleinin löytämiseen johtavasta vinkistä. Eikä siinä vielä kaikki. Noin puoli miljoonaa pyhiinvaeltajaa kerääntyi rukoilemaan ihmettä. He toivovat Neitsyt Marian auttavan lapsen löytämisessä.

Paikallinen kardinaali Angelo Solano on ilmoittanut, että rukouksien alkeassa oli kulunut 90 vuotta Neitsyt Marian ilmestymisestä Cova da Iriassa, joten Maria voi näyttää äidillisen huolenpitonsa jälleen kerran. Tai sitten ei. Mitä kauemmin Madeleinen katoaminen kestää, sitä todennäköisemmin hänestä löytyy vain ruumis, jos sitäkään.
Ja jos Madeleine löytyy hengissä, ja oletamme sen johtuvan rukouksien voimasta, niin miksi tällä kertaa rukous auttaa yhtä pientä ihmistä, mutta ei toisaalla kun vastaavanlainen lapsi on kadonnut. Niin tai näin, rukous näyttää toimivan parhaimmillaan sattumanvaraisesti. Toivotaan, että tällä kertaa arpa suosii Madeleinea.

Jos olisin näsäviisas valittaja, niin voisin tokaista, että puoli miljoonaa rukoilijaa olisi voinut käyttää rukoilemiseen käytetyn ajan vaikka Madeleinen etsimiseen. Mutta onneksi en ole näsäviisas valittaja. Tietenkin toivon, että tarinalla olisi onnellinen loppu.

No comments: