7.5.07

Uusi taktiikka

PZ Meyers on havainnut miten IDeistit ovat sopeutuneet Doverin jälkeiseen maailmaan. Dinesh D'souza on selittänyt miksi konservatiivien ei kannata pelätä evoluutio-sanan käyttämistä. Tuoreessa republikaanien välisessä vaaliväittelyssä kaikilta kysyttiin hyväksyvätkö he evoluution. Kolme kymmenestä ei hyväksynyt. Ei ole ihme, että nämä kolme vaikuttavat meidän, ja monen jenkin, silmissä hieman wanhanaikaisilta. Oikeastaan kielteinen kanta antaa erittäin jälkeenjääneen vaikutelman.
D'souza aikoo puolustaa evoluutiota ja paljastaa miten konservatiivi voi hyväksyä evoluution:

"In my forthcoming book "What's So Great About Christianity" I will show why, contrary to the claims of Dawkins and company, Darwinian evolution does not undermine the design argument for God. On the contrary, the latest findings of modern science have greatly strengthened that argument. Paley was right and Dawkins is wrong."

D'souza on todennäköisesti muuttanut evoluution merkitystä, sillä nyt evoluutio onkin suunnitelmallisuutta (köh, Jumalaa) vahvistava. Näin näppärästi IDeistit saavat paremman imagon. Eiväthän he vastusta tiedettä. Päinvastoin.

Don Quartuncia-blogissa käsitellään aihetta syvällisemmin.

1 comment:

Anonymous said...

"If you can't beat them, join them."