25.5.07

Gonzalez saaga jatkuu

EvolutionNews kertoo kauheasta kohusta. Iowan yliopisto on mennyt ylentämään julkiateistin professoriksi. Tämä on Disco-
very Instituutin mielestä täysin epäsoveliasta, sillä kyseinen ateisti on vastustanut julkisesti myös Älykästä suunnittelua. Hector Avalos on kirjoittanut ja puhunut Raamatun olevan vaarallinen kirja, ja EvolutionNewsin tulkinnan mukaan jopa syyttänyt juutalaisia heihin kohdistuneesta holokaustista.
Myös UncommonDescentin Bill Dembski katsoo, että asiassa on jotain
mätää. Hänkään ei voi ymmärtää miksi Avalossin kaltainen ateisti voi
saada viran yliopistolta, mutta Gonzalezin kaltainen IDeisti ei saa.
Dembski osoittaa myös pätevyytensä korjaamalla Avalosin tekemän
virheen. Avalos kirjoittaa erään lehden nimeksi Mercury: The Journal
of the Astronomical Society of the Pacific
, mutta Dembski tietää parem-
min; sen nimi onkin Mercury Magazine, eikä se ole peer-review julkaisu.
Hän jepäilee Avalosin muuttaneen lehden nimen hienommaksi, jotta sillä
olisi parempi akateeminen vaikutus.

"This way he can fudge on the article’s status but have plausible deniability. This is also evident by his placing in the magazine’s subtitle “The Journal of…” even though it is not there in the actual publication"

Katala ateisti! Alavos on voinut pumpata CV:tään tällaisilla väärillä julkaisuilla!

Third, if Avalos has fudged on the status of this article—and has done so in a very public way—his CV may loaded with this type of fluff. Perhaps it’s time to start hunting for the real witch.

Tosin, kun vaivaudumme tarkistamaan miten asia on, niin selviää, että Mercury: The Journal of the Astronomical Society of the Pacific on lehden vanhempi nimi, joka oli käytössä 90-luvulla. Täten Avalosin käyttämä lainaus hänen omasta paperistaan pitääkin paikkansa. Eikä hän edes väittänyt sen olevan peer-review julkaisu.

Avalos on kirjoittanut vastineen häntä kohtaan esitettyihin syytöksiin Pharyngulassa.
Hän silppuaa väitteet yksitellen. Kommentissa numero 94 Avalos listaa ja linkkaa ne kohdat jossa häntä on syytetty milloin mistäkin. Kannattaa myös huomata, että UncommonDescentissä Avalosos selittää miten asiat ovat, heti kolmannessa kommentissa.

2 comments:

Paholaisen Asianajaja said...

Voi sviddu nääs, tätä Bloggeria! Ensimmäiset kappaleet menevät aina yli reunan, editoin teksiä miten tahansa!

Anonymous said...

Miten ateistin nostaminen professoriksi voisi olla pahasta, kun tiedemaailmanhan pitäisi olla niin avoin paikka, jossa "akateemisen vapauden piirissä" pitäisi saada tehdä vaikka mitä.

Ovatko toiset tasa -arvoisempia kuin toiset.