19.5.07

Korppikotkat laskeutuvat

Madeleine McCann on vieläkin kateissa, ja tietenkin ihmisten epätoivolla ja surulla elävät meediot ovat ilmestyneet julkisuuteen. Amanda Hart ja Ben Murphy ovat ennustajia/meedioita jotka ovat valmiita antamaan korvaamatonta tietoa Madeleinen olotilasta ja sijainnista. Kun he laukovat tarpeeksi monta epämääräistä ja vihjailevaa arvausta, niin jokunen voi peräti mennä kohdalleen sitten kun Madeleine löytyy. Toistaiseksi en ole saanut selvää, onko tyttö vielä hengissä näiden meedioiden mielestä. Kuolleiden kanssa keskusteltaessa luulisi tietävän ketkä ovat "siirtyneet toiselle puolelle", eli kuolleet. Tosin aina tämäkään tietolähde ei ole luotettava. Esim. Saddam Husseinin kohdalla tietyt meediot olivat ilmoittamassa, että Saddam oli kuollut, vaikka mies virui piilossa. Henkiolennot voivat siis juksata meedioita.

Amanda Hart ja Ben Murphy saavat nyt ilmaista julkisuutta, kunhan pakottavat itseään paikallisiin lehtiin ja tv-uutisiin. Aina löytyy ihmisiä, jotka haluavat uskoa. Randin viikottaisessa kolumnissa mainitaan, että Alison Duboisia (TV:stä tuttu) on pyydetty antamaan neuvoa Madeleinen etsimisessä.

1 comment:

Anonymous said...

Kätsyä. Minäkin voin kertoa tytön sijainnin mystisillä voimillani, kunhan vain jaksatte lähettää paljon rahaa pankkitililleni. 800023-31881036

Lupaan onnistua yhtä hyvin ja esittää yhtä seikkaperäisiä selostuksia kuin nuo ammattiennustajat.

Mitä muka voitte hävitä? Jos olen väärässä, menetätte vain rahaa. Jos olen oikeassa, pelastatte elämää. Vaikka todennäköisyys oikeassa olemiselleni olisi pienikin, se kannattaa koska toki elämä on todella paljon arvokkaampaa kuin raha!