24.4.08

Imagine if there were no copyright

Yoko Ono on haastanut Expelled!-elokuvan tekijät. Syynä John Lennonin säveltämä Imagine-biisi, jota käytetään ilman lupaa. Tämä tuo lisää julkisuutta leffalle, mutta kaikki julkisuus on hyvää julkisuutta. Ei kannata miettiä vaikuttaisiko tämä asia mitenkään negatiivisesti tekijöiden maineeseen, siis siihen mitä siitä on jäljellä. Vaikeuksissa ovat Premise Media Corporation, C&S Production, LP ja Rocky Mountain Pictures. Voi olla että asia sovitaan rahallisesti ilman vierailua oikeussalissa.

2 comments:

Paholaisen Asianajaja said...

http://www.evolutionnews.org/2008/04/executive_producers_of_expelle.html

Discovery Institute uutisoi, että Expelled!-tekijät aikovat vedota Fair Use-käytäntöön. Luvassa on siis tuomarin antama tuomio, sillä vain tuomari voi päättää tapauskohtaisesti onko Fair Use asiallista vai ei.

Anonymous said...

Jahka Wedge lyö itsensä läpi senaatissa ja oikeussaleissa, saadaan vamaan Good Fight-käytäntö, joka siivoaa tällaiset ikävät pikku esteet kelpo DI:mme tieltä. Se tapahtuu varmaan ihan pian, koska aikatauluissa on hypätty tieteentekovaiheen yli suoraan yhdistettyyn Publicity&Confrontaion-vaiheeseen.