15.4.08

"Jumala salli holokaustin"

Uskonnollisena vastapainona Expelled-elokuvan "Darwin johti Hitleriin ja holokaustiin" höpinälle, voidaan tarjota toista syytä holokaustille. Jumala halusi sen tapahtuvan, jotta juutalaisia rankaistaisiin kunnolla. Näin sanoi Chung Hwan Kwak.

"Judaism committed a historical sin in front of Jesus, so Jewish people experienced the Holocaust under Hitler. Without God's permission, would it really have been possible for Hitler to do such a massacre?"


Kwak on eräs Washington Times-lehden omistajista. Hän on myös Washingtonissa valtaa kahmivan Moon-häröilykultin arvovaltainen jäsen. Sun Myung Moon väittää olevansa uusi messias ja monet ovat samaa mieltä. Moon on myös todennut, että homot ovat "lantaa syöviä koiria." Hän perusti Unification Church nimisen kirkon. IDeistien kärkinimiin lukeutuva Jonathan Wells (kirjoitti Icons of Evolution-kirjan) on Moonin palvoja.

Tietenkin Unification Church tuomitsee holokaustin, joten joudumme vain toteamaan, että kyseisen kirkon sisältä voidaan julistaa ristiriitaista saarnaa.

2 comments:

Anonymous said...

http://koti.phnet.fi/petripaavola/holokaustisivut.html

Natsit sen tekivät!

TJT2 said...

Jumala ei sallinut holocaustia koska mitään holocaustia ei oikeasti tapahtunut. Auschwitz ei ollut mikään murhaleiri (mikään niistä kolmesta A:sta ei ollut) vaan työ- ja kauttakulkuleiri, jossa kuoli max 0,2 miljoonaa ihmistä eikä suinkaan 1,5 miljoonaa (tai peräti 4 miljoonaa) kuten kyltit väittää.