28.4.08

Kaleva korjailee

Kaleva.plus on huomannut saamansa palautteen. Sen seurauksena Detoxer kohtaa peräti kahden fiksun ihmisen valvoman kokeen. Nyt myrkynpoistajaa testattiin mahdollisimman yksinkertaisella tavalla:

Tiitolla käytössä olevaa Bionet Detoxer spa -laitetta kokeiltiin Kalevan testissä kahdesti. Ensin koehenkilön jalat olivat laitteessa. Toisella kerralla jalkojen sijasta veteen kosketti vain koehenkilön kädessään pitelemä veitsi.

Koetta olivat tarkkailemassa Oulun yliopiston kemian professori Paavo Perämäki ja tietotekniikan opettaja Jouni Kokkoniemi.

Molemmilla kerroilla laitteen suolavedessä tapahtui samoja muutoksia. Vedessä olevasta elektrodista levisi ruskeaa väriä, kunnes vesi oli hyvin tummaa. Muodostui kuplia, jotka haisivat kloorille.

Ilman jalkoja veden väri oli hieman tummempi kuin jalkojen kanssa, ja vaahtoa muodostui vähemmän. Koehenkilö tunsi jalkojensa virkistyneen.

Perämäki ja Kokkoniemi toteavat, että pienen testin perusteella laitteen vaikutuksista on vaikea päätellä paljoa. Varmaa on, että siinä tapahtuu elektrolyysi. Ruskea aine lienee elektrodista irtoavaa ruostetta. Sähkövirta vapauttaa elektrolyysissä suolavedestä kupliksi vetyä, happea ja klooria.


Tällä kertaa laitetta käyttävä ja myyvä Tiitto sanoo, että "laitteen elimistöstä veteen siirtämiä myrkyllisiä aineita on niin pieniä määriä, että niitä ei voisi paljain silmin havaita."

Viimeksi sama Tiitto kuitenkin totesi: "Joskus olen nähnyt asiakkailla todella paksua mönjää ja runsasta vaahtoa, mutta näin nuorella ihmisellä elimistö on vielä hyvin puhdas". Hän sanoi, että voimme konkreettisesti nähdä kuinka elimistö poistuu kamaa. Juuri se mönjä jota nähtiin vedessä sitä mitä poistettiin elimistöstä, tai ehkä ei sittenkään.

1 comment:

paahtoleipä said...

Entäpäs, jos menisi hoitoon ja valittaisi väsymystä. Vihjaisi, että jos imeekin verestä rautaa niin että hemoglobiini alenee. Että toksiinien lisäksi imisi sottaan myös tärkeitä hivenaineita?
Ja vaatisi heti perään perusteluja että ei ime hiveniä.