22.4.08

Kaleva-lehti ja humpuukin ylistys

Kaleva.plus tarjoaa artikkelin Detoxer-jalkakylvystä. Oikea sairaanhoitaja suorittaa Detoxer-laitteen esittelyn.

Tiitto kiinnittää rannekkeen ja erityisen pannan vyötärölle, ja käynnistää laitteen. Hän lisää veteen karkeaa suolaa ja muutaman minuutin kuluttua vesi alkaa värjäytyä kellertäväksi, sitten väri muuttuu ruskehtavaksi ja 20 minuutin kuluttua sammiossa lilluu tummanruskeaa, hieman vaahtoavaa mönjää.

"Herrajumala, en olisi ikinä uskonut, että minusta lähtee tuommoinen määrä kuonaa", tuumaa herra koehenkilö ihmeissään.

"Joskus olen nähnyt asiakkailla todella paksua mönjää ja runsasta vaahtoa, mutta näin nuorella ihmisellä elimistö on vielä hyvin puhdas", Tiitto kertoo ja nauraa, että taidettiin tehdä pojasta absolutisti, kun konkreettisesti näkee, että me todella olemme sitä mitä syömme, juomme ja hengitämme.


Nauru loppuu lyhyeen, jos sairaanhoitaja vaivautuisi edes kerran kokeilemaan muuttuuko vesi ruskeaksi ja sameaksi ilman jalkoja. Onhan asiaa kokeiltu, ja muuttuhan se vesi ruskeaksi. Nämä "mönjät" kun tulevat elektrolyysistä, eli laitteessa olevista metallipaloista. Väri on ruostetta. Ilkeät skeptikot ovat ottaneet näytteet vedestä ennen ja jälkeen "kuona-aineiden poistoa." Ihmisistä lähtee tajuton määrä rautaa, tai sitten rauta tulee itse Detoxer-laitteesta.

Detoxer-hoito maksaa 35 euroa, mutta onneksi sen ei luvata parantavan mitään tauteja. Kuitenkin, jokainen hoitoon laitettu euro on selvää haaskausta, ellei ole vankka placebo-fani (ei sen bändin).

Kiitokset Niina Haloselle vinkistä.

1 comment:

Anonymous said...

Paperiversiossa oli onneksi kysytty muutamalta ihmiseltä (jalkahoitaja, lääkäri) kyseisestä hoidosta. Molemmat suhtautuivat asiaan skeptisesti.