20.4.08

Masturbaation vaaroista

Kaikkihan me tiedämme, että itsetyydytys on karmottava synti joka turmelee ihmisen. Se vie näkökyvyn, surkastuttaa selkärangan ja karvoittaa kämmenet. Modernissa maailmassa tällaista ajatusta tuetaan tieteellisellä näytöllä. Harmi vain, että se tieteellinen näyttö osoittaa ainakin miesten kohdalla itsetyydytyksen olevan terveellistä ja hyödyllistä eturauhaselle. Tämä tiedeuutinen pulpahti pinnalle pari vuotta sitten. Nyt eräs brasilialainen lääkäri on paljastanut salaisuuden: miesten itsetyydytys heikentää immuunijärjestelmää:

He said, men actually, when they live in sexual self-control and restraint, actually those hormones and those secretions are reabsorbed into the body, which stimulates the immune system of the male. This is a physician. He said that’s something that’s not often taught because the physician world is built up of a lot of men that don’t want to teach things like that because they don’t want to let people know that they can’t, you know, it’s really kind of a secret. He said we really don’t let that out as physicians.

… And I thought okay, now, think about, who are probably the most unhealthy people? Sexually addicted people. Physically unhealthy. You know, because first of all we’re not taking care of ourselves, we don’t feel good about ourselves. But we’re also possibly eliminating a source of our own immune system boosters. I mean it was very interesting when he said that.


Lääketiede ei halua paljastaa, että siementen villi kylväminen heikentää kehoa. Mutta jos asia on oikeasti näin, niin melkein kaikkien teinipoikien pitäisi olla teho-osastolla. Salatun tiedon mukaan siemenneste sisältää hormooneja ja eritteitä jotka imeytyvät takaisin kehoon siveissä ihimisissä, ja nämä itsehillintää osoittavat miehet saavat bonuksia kuntoonsa.

4 comments:

Anonymous said...

No nythän selvisi miksi apinat ovat tyhmiä ja karvaisia.. jeebus heitä auttakoon

Anonymous said...

Eihän tiede ole osoittanut itsetyydytyksen terveellisyyttä. Tiede on osoittanut korrelaation itsetyydytyksen ja eturauhassyövän esiintymisen todennäköisyyden välillä. Kyse on eri asiasta. Korrelaatio voi johtua jommasta kummasta korreloivasta tekijästä, tai sitten kolmannesta tekijästä. Eli mahdollinen selitys ilmiölle voi olla se, että ilmiö johtuu jostain kolmannesta tekijästä (josta johtuen eturauhassyöpäriskissään muita alempana olevat itsetyydyttävät muita enemmän). Korrelaatiotutkimukset eivät juuri koskaan kykene osoittamaan syy-yhteyttä, ja kertomaan, mistä havaittu ilmiö johtuu. Korrelaatiotutkimukset vain kertovat sen, että yhteys kahden asian välillä on tai ei ole olemassa.

Paholaisen Asianajaja said...

Anonyymi on aivan oikeassa. Tarvitsemme lisää kokeikta. Ja samalla lisää koekaniineja. Luulen ettei niistä ole pulaa.

Anonymous said...

Ja naisethan eivät tietenkään itsesaastutusta harjoita. Istuvat vaan kotona pimeässä jalat ristissä..