18.4.08

Jotkut eivät opi

Kaikki alkoi siitä, kun skientologit yrittivät poistaa sitä outoa Tomppa Cruise-videota netistä. Siis yhden oudon videon poistamisesta.

Siitä alkoi Anonyymien puoliorganisoitu kampanja. Siitä alkoi maailmanlaajuiset protestit. Siitä alkoi myös lehdistön asteittainen herääminen.

Voisiko skientologiakirkko oppia virheistään?

Ei.

Nyt Youtubessa on lakkautettu tunnetuimpien ja pitkäaikaisten skientologiakriitikoiden tilit. Nyt Tory Magoon tili on tullut takaisin, mutta Xenu-tv on down.

Vaihtoehdot:

a) Anonyymit itkevät ja luovuttavat leikin.

b) Anonyymien määrä kasvaa ja protestit lisääntyvät.

c) Marcabian laivasto saapuu pelastamaan tilaneet.

1 comment:

Anonymous said...

MOI. Luin tuossa kirjoittamasi artikkelin koskien erään evoluution kritikoon kirjoittamaa. Kun apina rakentaa auton. Luin komentisi siinä alaalla. Hyvin kirjoitettu mutta valitettavsti evoluutiota ei olla vielä tieteellisesti lyöty lukkoon ehdottomana totuutena. Eli on vielä tutkimus vaiheessa. Sanot myös että et ole uskovainen,mutta minusta se evoluutio on aika lailla uskon asiaa ainakin toistaiseksi. Monet tiedemiehet ovat skeptikkoja evoluution suhteen, ja antaavat vastaväitteitä. Vaikka he eivät uskokkaan raamatun Jumalaan. Niin että ei ne Jeesukseen uskovat ainoastaan ole evoluutio kriittisiä. Kritiikkoja löytyy myös tieteen riveistä. Niin että jos ei sekoteta uskon asioita tieteeseen niin minusta olis paras silloin puhua teorioista teorioina ja ei tieteen nimissä suoranaisesti valehdella että evoluutio olis jo todistettu asia.
Minusta kun ei totuus muutu, teoriat kylläkin. Uusi teoria on usestikin kuollettanut edellisen.
Yst: Armas.