21.4.08

Surullinen tapaus teho-osastolta

ERNursey joutui todistamaan miten vauva kuolee äidin valintojen takia. ERNursey on - kuten nimestä voi päätellä - teho-osastolla työskentelevä hoitaja. Käännän hänen bloggauksen.

Vauva oli 9 kk vanha, ja huomattavasti alipainoinen, kun hänet tuotiin osastolle. Vauva oli luuranko ja kuolemassa.

Äiti oli tuonut pojan sairaalaan sen jälkeen kun naturopaatti ei onnistunut parantamaan. Jatkuva yskiminen teki mahdottomaksi ottaa riittävää ravintoa. Nääntyminen yhdistettynä leviävään keuhkotulehdukseen lyhensivät pojan iän todella lyhyeksi.

Hoitajat työskentelivät ahkerasti. Kaikki annetut hoidot eivät kuitenkaan auttaneet.

30 minuuttia elvytyksen jälkeen hänet julistettiin kuolleeksi.

Tällä pojalla oli hinkuyskä. Hänen äitinsä ei halunnut rokottaa häntä. ERNursey ei halua käsitellä sitä väittelyä. Kaikki jotka ovat nähneet lapsen kuolevan tai pysyvästi halvaantuvan ehkäistävän taudin takia tukevat rokotuksia.

------------

Jos äiti ei usko rokotteisiin, niin ainakin tarpeeksi ajoissa aloitettu antibioottikuuri pystyy helpottamaan oloa. Näin vauva kykenisi ainakin syömään jotain, eikä yskisi elämäänsä pois. Jos hänelle olisi annettu oikeaa lääketieteellistä hoitoa, niin tämä kuolema olisi voitu välttää. Toistaiseksi ei ole selvinnyt mitä kaikkea naturopaatti teki pojan terveyden eteen.

No comments: