29.4.08

Sylvia Browne ja 9/11 terrori

StopSylviaBrowne.com, Robert S. Lancaster on koonnut ne Sylvia Brownen väitetyt ennustukset ja selitykset jotka liittyvät syyskuun 11. 2001 tapahtuneisiin kauheuksiin. On jälleen aika käynnistää käännöskone!

Heti aluksi tehdään selväksi, ettei Sylvia ennustanut tapahtunutta. Vuosiennusteet vuosille 2001 tai edes 2000 eivät mainitse iskuja. Sylvian ennustukset seuraavalla sadalle vuodelle eivät mainitse iskuja. Vain pari viikkoa ennen syyskuun 11. ilmestynyt uutiskirje ei mainitse iskuja. Lähin ennustus liittyi politiikkaan: "There will be more scandals this year in the House and Senate. A big cleanup will occur." Tuon voisi tehdä vuosittaiseksi ennustukseksi, tai oikeastaan itsestäänselvyydeksi. Syyskuun 3. päivä Sylvia oli Larry King Live-ohjelmassa, mutta ei maininnut mitään iskuihin liittyvää.

Päivä iskujen jälkeen Sylvian sivuille ilmestyi seuraava teksti:

Sylvia has been given the following information regarding the attack:

Osama bin Laden and another group is behind the attack;

Be aware of "Triad of Jordan" and "Palestinian Republic of Bundi";

A weapon or bomb known as the "Z" was involved with the aircraft;

Two names to watch for (phonetic spelling) - Mohammed Karema and Zehar Mentusi.

Sylvia did not get advance warning because she is not omniscient. Her list of predictions in 1999 warned of terrorism, but clearly the timing was wrong. Please pray for the wellbeing of the victims and their families, and focus your anger on helping other people rather than seeking revenge.


Vuoteen 1999 liittyvä ennustus mainitsee terrorismin, mutta sen mukaan sitä tapahtuisi Floridassa ja Lontoossa. Eli sekä ajoitus, että paikka, olivat väärin. Sylvia ei ole kaikkitietävä, mutta ei mikään ennustajakaan. Mikään muukaan ilmoituksen antama informaatio ei ole hyödyllistä. Heti iskujen jälkeen media arveli, että taustalla olisi Osama bin Laden. Muut Sylvian mainitsemat nimet eivät ole vieläkään saaneet yhteyttä iskuihin. Jos ne olisi saatu yhdistettyä, niin Sylvia varmasti mainostaisi asiaa. Ilmoituksen perässä oli mainos Sylvian tulevasta risteilystä Välimerellä.

Mutta jotain parempaa oli tulossa. Kun Sylvia joutui selittelemään miksei hän nähnyt aikakauden traagisinta ja merkittävintä terrori-iskua USA:n maaperällä, niin hän tuli sanoneeksi mielenkiintoisia asioita.

MSM Live Chat, Lokakuu 30., 2001

Juontaja kysyy Sylvialta mitä on tulossa iskujen jälkeen.

Sylvia Browne: I've addressed this at some of my lectures, as horrendous as it was, those people charted to come down at this time. They were to sacrifice to make us more cohesive and patriotic. We were getting too complacive and smug. God didn't take them, they charted to come at this time.

Sylvian mukaan ihmisillä on valmiit "kartat" heidän elämiä varten. Kaikki merkittävä on jo päätetty ennen ihmisen syntymää. Näin piti käydä, on Sylvian vastaus tragedian syyksi.

Myöhemmin Sylvialta kysytään mitä hän tunsi ensimmäisenä Ground Zero-alueella.

Sylvia Browne: The first thing I was worried about, I have a lot of friends in New York that kept calling me worried that there were some restless spirits and they wanted relief. That's what I was more concerned about. Although I felt the tradegy, it's what we call an energy implant. The good news is, if there is any good news, I didn't feel anyone suffered. The people that came out suffered more than the ones that were lost.

Tyypillinen vakuuttelu siitä, että kaikki oli hyvin. Rakennuksesta hypänneet ihmiset eivät kärsineet. Savuun tukehtuneet ihmiset eivät kärsineet. Tomuksi jauheutuneet ihmiset eivät kärsineet. Juuri tällaisesta sanomasta ihmiset ovat valmiita maksamaan huomattavia summia, olkoon sanoma selvästikin väärä.

Seuraavaksi Sylvia häkellyttää kaikki jatkaessaan selittelyä.

Sylvia Browne: That's what I felt. I really didn't see it, that's what all the skeptics have said, "Why didn't you see it?" And if it's supposed to happen, you can't see it.

Ennustaja Sylvia Browne - joka verottaa valuuttaa ennustuksillaan - sanoo, ettei hän voi nähdä asioita jos niiden on tarkoitus tapahtua. Toistan, Sylvia sanoo, että hän ei näe asioita joiden on tarkoitus tapahtua.

Sylvia sanoo nähneensä kyseisenä viikkona vain tulta, mutta ei osannut yhdistää sitä siihen mitä New Yorkissa tapahtui. Tietenkin hän mainitsee tämän tuli-näyn vasta syyskuun 11. jälkeen.

Kirjassaan Book of Dreams, joka ilmestyi 2002 ja löytyy myös vaatimattomasta kokoelmastani, Sylvia mainitsee 9/11 useaan otteeseen.

In the week before, I kept dreaming about fire, but I kept thinking maybe it was at one of my sons' houses and just warned them both to be extra careful. I've done my share of agonizing over September 11, wishing that maybe somehow I could have kept even one of those people from going to work that day, or staying off an airplane. But that didn't happen, and I do have my own ideas of why that might be, which I'll go into momentarily.


Sylvia uskoo ihmisten elämien olevan valmiiksi määriteltyjä ennen heidän syntymää (eihän ennustus olisi muuten mahdollista), joten miksi hän haluaisi pelastaa ihmisiä siltä kohtalolta joka heille on määrätty? Aikaisemmin Sylvia on sanonut, että iskussa kuolleet eivät kuolleet turhaan, sillä heidän uhraus tehtiin "suuremman hyvän" takia.

No comments: