1.6.08

Denyse O'Leary pohtii

Kanadalainen IDeisti O'Leary pohtii eräässä blogissaan ID-tutkimuksen nykytilaa. Hän käsittelee kiusallisen selvää tosiasiaa; IDeistien oma tieteellinen julkaisu ISCID on pölyttynyt käyttämättömänä pari vuotta. Miksi? Toisin kuin darwinistien megakoneisto, jota ruokitaan veronmaksajien selistä revityillä varoilla, ID-liikkeellä ei ole tarvittavia resursseja.
O'Leary on tässä asiassa realistinen, eikä näe ISCID:in palaavan pinnalle:

"Of course, someone may well come along and kickstart ISCID again, but my sense is that people are tired of just talking and are more into doing things now."


Aivan. On mahdotonta tehdä tutkimusta ja kirjoittaa tutkimuksesta nettiin. Meidän ei kuitenkaan pidä kysyä missä se tutkimus on jota on tehty ISCID:n hiljaiselon aikana.

2 comments:

esko heimonen said...

Pian tämän jälkeen O'Leary miettii "ääneen" Uncommon Descentissä, mahtaako darvinistien "viimeinen turvapaikka" olla populaarimedia.

En usko, että hänen kasvonsa koiran peffalle, kuten DaveScot ritarillisesti väittää, mutta pokerinaamaa O'Learylla riittää.

Jos tämä uho edes tarkoittaisi, että ID vihdoin yrittää tosissaan siirtää taistelun vertaisarvioituihin julkaisuihin, mutta toisesta suupielestähän O'Leary siis näyttäisi myöntävän kaikkea muuta. Ei oo fyrkkaa muuhun kuin Hollywood-filkkoihin, näetsä.

esko heimionen said...

... häviävät kauneuskilpailun koiran peffalle, piti sanomani.