19.6.08

Ghost in the Shell-elokuva, ei siis anime

Löysin vasta tänään tärkeän elokuvauutisen, joka on jo kuukausia vanha. Dreamworks on ostanut japanilaisen Ghost in the Shell-animen oikeudet. Tieto sai selkäpiin värisemään innosta. Varsinkin kun itse Mister Hollywood aka Steven Spielberg käytti auktoriteettiaan saadakseen GITS:n oikeudet, kun Sony- ja Universal-studiot yrittivät hankkia samaa helmeä.

Hollywoodversiosta voi tulla ihan katsottava, sillä missään ei vielä mainita Michael Bayta. Mutta toisaalta, Spielberg oli tuottamassa Transformers-elokuvaa. Joten GITS voikin olla hirveää mutta näyttävää kuraa valkokankaalla. Argh!

4 comments:

Anonymous said...

Ei hyvää päivää! Jos kerran Hollywood ei pysty enää muuhun kuin suoltamaan paskoja uusintaversioita vanhoista elokuvista, koko puljun saisi sulkea.

rossi said...

Tämä ei voi tarkoittee hyvää. Kaikki kolme elokuvaa sekä sarjat ovat niin kovan laadun animea, että elokuvaversio ei ainakaan lisälaatua tuo. Kun vielä yksinkertaistetaan juoni Spielbergin yleisön tasolle ja pistetään kaikki muutenkin paskaksi saadaan aikaa hollywood-massaa, joka uppoaa osaan kansasta. Gits-fanina en arvosta.

Paholaisen Asianajaja said...

Jos Majurille ja Batoulle kirjoitetaan romanssi, niin Naurava mies iskee Dreamworksin studioon.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

En tykännyt edes animesta, vaikka sitä kaikki kehuvat -vika lienee siis minussa, joka ei ymmärrä mm. sitä miksi joku Citizen Kane pitäisi ottaa hyväksi elokuvaksi vain siksi että siinä on tehty joitain asioita hyvin (siis ajallisesti mestariteos joskus muulloin, mutta nykyään sisältää samoja juttuja. En siis ilmeisesti vain jaksa välittää siitä onko temppu oroginaali vai apinoitu.)

Mutta jotenkin en usko että Spielberg + Amerikkalaiselle yleisölle tilanteiden muuttaminen toisi jotain lisäarvoa..