14.6.08

Kuinka ei saisi ylireagoida

Discovery Institute palkkasi jokin aika sitten Michael Medvedin joukkoihinsa. Onneksi hän bloggaa seuraavan asian jossain muualla kuin EvolutionNews-blogissa. Kyseinen herrasmies on närkästynyt Saksassa rakennettuun homoseksuaalien muistomerkkiin, joka on rakennettu Berliiniin. Patsaalla olisi tarkoitus kunnioittaa Hitlerin vainoissa tapettuja homoseksuaaleja. Medvedin mielestä - joka on itse juutalainen - patsaalla yritetään varastaa huomio kuolleilta juutalaisilta:

Germany recently unveiled a memorial to what the press called “the Nazis’ long-ignored gay victims.” Across the road from Berlin’s monument to Jewish Holocaust victims, the new shrine features a pavilion-sized concrete slab with a window through which visitors view a video of two men kissing. This commemoration follows a longstanding, misleading attempt to depict homosexuals as prime targets of Hitler. In fact, even historical material released with the memorial noted only “an estimated 10,000 to 15,000 gay men deported to concentration camps” –and by no means all of them were killed. While homosexuals surely outnumbered the less-than-one-percent of the German population that was Jewish, Jewish victims of Nazi death camps outnumbered estimated gay victims by more than 500 to 1. Persecution of any group deserves condemnation and remembrance, but it’s wrong to exaggerate the extent of victimization for politically correct P.R. purposes.


Aivan. Hitlerin johdolla leireihin passitettiin -vain- 10 000 - 15 000 homoseksuaalia. Medvedin mielestä on väärin liioitella asioita vain poliittisen korrektiuden takia. Onneksi rationaalisessa maailmassa elävät ihmiset ovat huomanneet kuinka suuresta liioittelusta tässä on oikein kyse.

Tässä kuva juutalaisille omistetusta muistomerkistä. Se koostuu 2711 betonikuutiosta.Tässä kuva homoseksuaaleille omistetusta muistomerkistä. Se on yksi betonikuutio, jonka sisällä voi nähdä kaksi toisiaan suutelevaa miestä.Aika vahva teos, jos se saa ihmiset unohtamaan, että Hitler ei oikein tykännyt juutalaisista.

1 comment:

Mette said...

Niin, minä en pidä ihmisistä, jotka uskovat jonkin uhrin muistamisen vievän huomion heidän suosikkiuhriltaan. Ei juutalaisten joukkomurhan typerryttävyyttä vähennä yhtään se, että muistetaan natsien murhanneen myös homoja, romaneja ja kehitysvammaisia. Ja venäläisiä, ukrainalaisia ja virolaisia. Sen paremmin kuin holocaustia vähentää sekään, että Stalin ja Mao onnistuivat tappamaan vähintään yhtä paljon ihmisiä (ellei enemmän). Uhri ei ole sen vähempää kuollut, vaikka hän kuuluisikin väärään uhriluokkaan. Minä haluan surra heitä kaikkia. Ja tosiesta maailmansodasta puhuen myös niitä saksalaisia, jotka kuolivat Hampurin tulimyrskyssä ja muissa kaupunkituhoissa. Kukaan ei ansaitse sellaista.