15.5.09

Harun Yahya ei ole anti-semitisti

Turkkilainen úberkreationisti Harun Yahua aka Adnan Oktar on tunnetusti evoluutioteorian vastustaja. Yhdysvaltalaiset kreationistit ovat aina välillä lainailleet Yahuaa/Oktaria osoittaakseen että kyllä Euroopassakin osataan levittää kreationismia.

Oktar on haastatteluissa sanonut, ettei hän kannata antisemitismiä millään tavalla. Hän on luonut oikein verkkosivun jossa vakuutetaan ettei islam salli antisemitismiä.

Antisemitism is a fanatical hatred felt for the Jewish people. This racist ideology has caused millions of innocent Jews to be killed, persecuted, exiled and threatened over the centuries.

Islam aims to bring justice to the world. Just as it denounces all kinds of racism, so it denounces antisemitism. Muslims criticize Atheist and radical Zionism, but defend the right of Jews to live in peace and security.


Oktar vakuuttaa olevansa avomielinen ja moraalinen ihminen.

Siksi ei olekaan mikään yllätys, että Oktar on kirjoittanut holokaustin kieltävän kirjan. Siinä hän osoittaa kuinka siionistit ja natsit tekivät yhteistyötä saadakseen juutalaiset pois Saksasta, takaisin luvattuun maahan. Kaasukammioilla ei tapettu juutalaisia. Jos jotkut juutalaiset kuolivat työleireillä, niin se johtui vain taudeista. Ja kaikkea muuta mukavaa.


Holocaust Deception
on luettavissa ilmaiseksi. Tässä pari valittua lainausta Oktarin johtopäätöksistä:


In brief, Israel and its cooperative benefactors in the diaspora gain tremendous political power by using this holocaust legend which is nothing else other than a skillfully created lie.

At this stage, we confront a more interesting result. The reality; that this holocaust lie is widely and successfully assembled and implemented throughout the world, gives us some clues about the actual power of Jewish leaders who have created it from the beginning.

During the World War II, rumors intentionally spread around asserting that "mass extermination" was exercised in the concentration camps, and after the defeat of the Germans, some distortions were made in the camps where appropiate changes in the decorations of the labor camps were aimed to suit the holocaust legend. In addition, as architectural deceptions were included to induce the gas chamber scenarios, there was a need for the existence of some false witnesses. Part of false "witnesses" were Zionist Jews who had comprehended the actual facts about the subject. The other group was composed of the "hired" witnesses. In the meantime, media kept on blowing the holocaust baloon. Soon, Hollywood also appeared in the arena to have a systematic inculcation in masses with holocaust films produced one after another. These people who created the holocaust lie are now doing all their best to get rid of the historians or academicains revealing the historical realities and prevent them to speak out. Legislation in some Western countries that prohibit the refusal of holocaust is a clear proof of this flurry.

Here lies the most important point: States that feel the need to make up an official history, exercise deeds against their own people. Their totaliarian ideals involve their own people. Jewish leaders use this holocaust story against whole communities of the world as we have previously disclosed. Even in Patagonia, somebody who dares to question the holocaust will make the Jewish leaders angry. Holocaust has already become the official history of the world. This is enough to suggest that the totalitarian ideals of Jewish leaders encompass the world.


Mutta muistetaan ettei Harun Yahua aka Adnan Oktar ole antisemitisti. Hän vain väittää, että juutalaisten johto hallitsee maailman mediaa ja viihdeteollisuutta. Tuo sionistinen maailmanvalta aivopesee kokonaisia valtioita ajaakseen omaa agendaa.

5 comments:

Sähis said...

Jostain kumman syystä koin Yahyan tekstin hyvin samantyyppiseksi kuin monet yleisesti hoilotettavat salaliittoteoriat.

Onko antiholokaustilaiset überfoliohattuja upeasti käsityönä valmistetuilla tinahatuilla?

Jos näin on, niin miksi sitten monet kokevat holokaustin kieltämisen kovin negatiivisesti? Hehän vaan kysyvät kysymyksiä vai kuinka follarit yleensä sanovat.

Vai vedänkö nyt itse liian pitkiä johtopäätösharppauksia?

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Aikanani ihmettelin miksi Intelligent Designerit väittää että ne ei ole kreationisteja (kun ei YEC, eli vain yksi pieni osa kreationisteista, ei ole lainkaan -bullshit. Samaa logiikkaa kuin sanoisi että en ole musta somali, joten en ole lainkaan ihminen).

Nyt en ihmettele. Holokaustinkiellossa juutalaisvastaisuuden kieltäminen peruskauraa. Syy pohjimmiltaan sama : PR särkyisi jos sanoisi ääneen että "ollaan".

Ja taitaa olla pelin henki se, että kaupasta foliohatun ostaja saa moneusalennuksen, maksa 2 maksa 3 -hengessä.

En kuitenkaan usko että yleinen salaliittojengi kannattaa juuri tätä. Syy on kombottaminen : Esim. (ID)Kreationismi+ilmastonmuutoksen kieltäminen on vahvasti oikeistolaiskristillisiä näkemyksiä. Eli ei kaikki tietenkään ota molempia, mutta sellainen yhteys niiden välillä on.

Toisaalta taas horoskoopitn, New Age, avaruusolennot ja hallituksen salaliitot on yleensä niitä poliittisesti vasemmalle painottuneen hörhöilyn kokoonpanossa. Revisionismi taas on vahvasti oikeistolaisten kannattama juttu (ei siis niin että oikeistolaiset yleensä uskoisi siihen vaan että jos uskot siihen olet yleensä oikeistolainen.)

Logiikka on samanlaista, koska ihmisten mieli hyväksyy tiettyjä juttuja helpommin kuin toisia ei. Suuri osa argumenttivirheistä on sellaisia että ne ovat paitsi vääriä, myös sillä tavalla vääriä että ihminen uskoo niitä helposti. (Auktoriteettiin vetoaminen esimerkiksi : mukana tulee uskottavuusaura. Se on siis paitsi väärä, myös väärä tavalla johon ihminen helposti lankeaa.)

Tätä rakennetta ei tarvitse edes suunnitella huijaukseksi, kun ne voi uskoa itse niihin samoihin. Ja jos tekee toisenlaisen jutun, ne eivät yleisty emmekä me niistä sitten kuule.

Paholaisen Asianajaja said...

Ilmiön nimi on Crank-magnetism.

Unknown said...

Nassim Taleb-Pietiläinen käyttävät Mustassa Joutsenessa s.47 nimityksiä rypäytyminen ja laumautuminen:

Huomasin rypäytymisen mielettömyyden varsin nuorena. Jonkin farssimaisen tapahtumaketjun seurauksena Libanonin sisällissodassa kristityt alkoivat kannattaa vapaita markkinoita ja kapitalistista järjestelmää - sitä mitä journalistit sanoisivat "oikeistoksi" - ja islamisteista tuli sosialisteja ja he saivat tukea kommunistihallinnolta.."Tuo on vielä irvokkaampaa siksi että nykyään turk. Yahyalaisten islamistien kreationismi ja evovastustus käsittääkseni perustuu paljolti siihen, että evoluutio on heille kalteva taso kommunismiin ja siis kurdien syliin.(! :)

TJT2 said...

Antisemitismi ja antisionismi ovat 2 eri asiaa. Suosittelen kuitenkin oikeiden historian tutkijoiden kirjoja, niissä tosin saattaa olla esim 1554 sivua kovaa faktaa holocaustia vastaan, mutta sinähän olet kova lukemaan kirjoja, vai?