26.5.09

Homoseksuaalit päteviä tuomareiksi?

Kristillinen oikeisto on ihmeissään. Muuten niin luotettava Focus on the Family on perinteisesti tuominnut kaiken moraalittoman toiminnan. Kuitenkin joku järjestön työntekijä on ilmoittanut julkisesti, että homoseksuaali voisi toimia Yhdysvaltain korkeimmassa oikeudessa. "Seksuaalisuudessa ei ole väliä, vaan sillä onko ehdokas pätevä tuomariksi." Ymmärrettävästi useammalta konservatiivilta meni aamukahvit väärään ruumiinaukkoon tuota lukiessa. Jotkut ovat huolissaan:


In the article Mr. Hausknecht is quoted as saying, "We agree with Senator Sessions…The issue is not their sexual orientation. It's whether they are a good judge or not." Hausknecht said their sexual orientation "should never come up…It's not even pertinent to the equation." Hausknecht continued, "Our concern at the Supreme Court is judicial philosophy…Sexual orientation only becomes an issue if it effects their judging."

While we commend FOTF for many of the wonderful things they have done, these statements by a spokesman are very troubling. I waited for a few days to cover this story in hopes that the statement would be retracted but it was not retracted but confirmed.


Francis Schaeffer on varoittanut aitoja oikeita kristittyjä tulevasta romahduksesta. Kun kristityt hyväksyvät poliittisen korrektiuden ja käytännöllisyyden, ovat uskon päivät luetut. Sitä onkin saanut odottaa.

Tietenkin Focus on the Family voi sanoa, ettei tuomariehdokkaan seksuaalisella suuntauksella ole mitään väliä. He voivat kuitenkin protestoida muiden syiden takia, ja ehdokas vain sattuu olemaan homoseksuaali. Kuitenkin. Poliittinen kieli on muuttumassa, jos konservatiiviryhmä voi näinkin avoimesti puhua hypoteettisen homoseksuaalin hyväksymisestä.

5 comments:

-JTW said...

Jätit parhaan osan pois:

How can a judge who lacks morals, integrity and self-control have any hope of being a "good judge"?

En ymmärrä rasisteja.

Paholaisen Asianajaja said...

Toimittajan kysellessä tuosta kohdasta voi vasta, että hän vain kysyi, ei väittänyt mitään.

Hreathemus said...
This comment has been removed by the author.
Hreathemus said...

(ensimmäisessä pahemman laadun typo)

Henkilö, jolla ei ole moraalia ja itsekontrollia? Siis vähän niinkuin Ja taas -sarjan sankarit Ted Haggard etunenässä?

-JTW said...

Mielestäni enemmänkin retorinen kysymys tuo.
Mutta vaikka ei olisikaan, on ainakin rasistinen kysymys.