13.5.09

Selvä todiste avaruusolennoista

Havaintoja uudesta maailmanjärjestyksestä-blogissa voi jälleen nauttia kirjaimellisesti uskomattomasta kamasta.

Olet varmasti ihmetellyt miten tämä sotaisa ihmiskunta on onnistunut välttämään ydinsodan. Se on oikeasti ollut lähellä pari kertaa. Onneksi galaktinen liitto valvoo ihmiskuntaa. Samalla se pitää salaisen maailmanhallituksen kurissa. Sen saman maailmanhallituksen joka asettaa kaikki presidentit, kontrolloi mediaa ja säätää lait. Avaruusolentojen kontaktihenkilö Alex Collier sai kuulla jännittävästä tapahtumasta. Tuo salainen maailmanhallitus yritti pommittaa atomipommeilla viattomia ihmisiä. Tarkoituksena pienentää populaatiota. Mutta taivaan kiitos, galaktinen liitto tuli väliin.

Collier ei kerro missä ja miten on estetty kenen ydinpommi, mutta se ei häiritse foliopipoja. Se tapahtui. Ja varmasti se tapahtuikin, sillä emme ole havainneet ydinräjähdyksiä viime viikkoina. Kiitos, galaktinen liitto!

Haluan samalla kertoa omista kokemuksista uuden Dino-be-gone vakuutuksen toimivuudesta. Kun kuulin tästä ensimmäisen kerran, niin en millään tahtonut uskoa sitä todeksi. Kokeilumielessä kuitenkin annoin luvan asentaa hirmuliskokarkoittimen eteiseen. Ensimmäinen kuukausi oli maksuton. Enkä nähnyt yhden yhtä Allosaurusta tai Sinosauropteryxiä. Nyt pidän pedot loitolla 40 eurolla kuukaudessa. Suosittelen.

3 comments:

-JTW said...

Käsittämätöntä paskaa. Ei siis vain voi ymmärtää että joku aikuisten oikeasti tuollaiseen uskoo. Vaikeaa on silti käsittää uskoa Jumalaan tai mihinkään muuhunkaan yliluonnolliseen.

Mutta kyllä tämä menee jo niiiiiiin yli.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Minusta on jännää, kuinka näissä samanaikaisesti dissataan tiedettä ja empiriaa. Skeptikko ja naturalisti on "pinnallinen" eikä voi ymmärtää. Samanaikaisesti "Havaintoja", "kriittisyyttä" jne. skientistikieltä lainataan ihan tolkuttomasti.

Jostain syystä kaikki härö, new age, denialismi... tarkoittaa tieteen vihaamista vakaumuksellisin syin, ja se sitten sen ulkoiset piirteet keskittyy siihen että tärkeää on lainata sitä vihatun tiedemaailman kielenkäyttöä.

Siksi New Agerit tykkää takyoneista. Ei ne niiden fysikaalisia ominaisuuksia ymmärrä (tenttasin viimeksi tänään) , mutta ne ovat sitä että "pinnallistiedekin ymmärtää jotain aavistuksia". Tämä ei tietenkään sitten ole pinnallista tai kritisoitavaa. On se jännä valikointi. Ollaan jännän äärellä taas.

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Tässäkin tosiaan käytettiin sitä "havaintoja" -sanaa oikein blogin otsakkeessa. Ja mitä se on käytännössä? Paras havainto on havainnon puute. Paras todiste on se, että joku on nähnyt vaivaa että ne on piilotettu ja salattu. Ja ne on salattu koska niistä ei ole havaintoja. Tulkintoja mielenterveyden rajamailta?

*Welcome to the twilight zone.*