12.5.09

Egon hiplailua

Mastodonttinen egoni piristyi, kun sain vinkin Jussi K. Niemelältä. Vihreiden omassa Vihreä Lanka-lehdessä mainitaan allekirjoittanut. Siellä on lainaus uusimmasta pakinastani Skeptikko-lehdessä.

Tosin lainaus koostuu vain parista sanasta yhdellä rivillä. Ja nimeni on laitettu Juhani Leinivaaraksi.

Mutta muuten se on ihan kiva juttu!

Blogin seuraajiakin on kertynyt jo 19 kappaletta. Se varmaan ihan hyvin. Tulee jonkinlainen tarve panostaa laatuun, eikä olla jatkuvasti pelkkä pelle. Myös sähköpostiin tulee kyselyitä ja aihevinkkejä vähintään kerran viikossa. Kokeilen vastata niihin useammin ja ripeämmin.

5 comments:

-JTW said...

Näkyy blogia seuraavan nyt 20. Mutta luultavasti enemmän ihmisiä sitä lukee. Mutta ei se määrä, vaan laatu.

Kiitos hyvistä kirjoituksista

Terveisin: Uskollinen Lukijasi -JTW

Tuomo "Squirrel" Hämäläinen said...

Suomalainen tarinassa mietti "mitä tuo karhu miettii minusta". Niinpä, jos blogilla ei ole lukijoita, miettii että onko tylsä ja huono kun ei ole. Jos taas paljon, niin miettii miten pitäisi muuttaa että miellyttäisi asiakkaita.

Onhan se toki ikuisen kasvun paikka. Mitään vikaa pellenä olemisessa ei tietenkään ole. Itse olisin aina pelle, jos vaan osaisin.

Mette said...

Bloggerin seuraajalistat eivät kerro edes osaa totuudesta. Ne kun hyväksyvät vain sellaiset lukijat, jotka itse ovat nimenomaan Bloggerin bloggaajia.

Pistin aikoinani blogiini erään niistä tarjolla olevista kävijälaskureista ja totesin, että eroa on. Ja melkoisesti.

timo said...

En tiedä olenko luvussa mukana, mutta olenpa mielenkiinnolla seurannut ja lukenut blogia koko kevään ajan.

Poimin rusinat pullasta: Eniten kiinnostaa kristinuskovaisuuteen liittyvät jutut sekä darwinismiin. Itsellä on nimittäin takana neljännesvuosisata hihhulismia ja nyt yritän toipua siitä.

VVL1 said...

Pidähän mielessä, että täällä on myös melkoinen kasa meitä (entisiä) nimettömiä ja ilman Blogger tai OpenID-accountteja lurkkaavia lukijoita. Iso kiitos vain sinulle iltojeni piristämisestä. Kirjoitat juurikin niistä aihealueista, jotka kiinnostavat minua - ja teet sen vielä erinomaisella taidolla, tarmolla ja mielenkiintoisesti.